Onaylı Üye
You can't use until you have 50 messages, you have 42 now, when you get 50, you instantly become a confirmed member and get access to the sc.I have the tool about but I can't use it can you help me
You can't use until you have 50 messages, you have 42 now, when you get 50, you instantly become a confirmed member and get access to the sc.I have the tool about but I can't use it can you help me
Zamanla iyileştirmeler yapılıcak ama oynadığım champlardan lazye bin basar.ben katılmıyorum lazy çok daha iyiydi tabi bunda da emek var laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın fakat lazyde comboları düzgün yapıyordu bu yapmıyor bunda bir sorun var ama bulamadım ben deneyecekseniz direk girmeyin özel oyunda ayarlarınızı yapın öyle girin derim ben öyle yapıyorum
çok kötü değilse bilgisiyarın kastırmaz ama önce onaylı üye olmak lazımBeyler bu hile oyunu kastırırmı lütfen söyleyin
Press F7 and off draws.I lost more fps if use this script![]()
bunun çözümünü bulabilirsen alf13h bana instadan yazar mısın kanka rica etsemhile guzel calısıyor fakat alt tab attıgımız zaman oyundan atıyor ve hıle kapanıyor neden acaba ?