Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben katılmıyorum lazy çok daha iyiydi tabi bunda da emek var laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın fakat lazyde comboları düzgün yapıyordu bu yapmıyor bunda bir sorun var ama bulamadım ben deneyecekseniz direk girmeyin özel oyunda ayarlarınızı yapın öyle girin derim ben öyle yapıyorum
Zamanla iyileştirmeler yapılıcak ama oynadığım champlardan lazye bin basar.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile daha yeni çıktı böyle abartı birşey beklemeyelim.Güncelleme aldıkça hızlı hızlı güzelleşecek.FPS sıkıntısının çözümü ise F7 tuşudur (Draw).Tümünü kapatmak istemiyorsanız bile 2-3 tanesini açıp kapatın gerisi çok kastırır.Bazı arkadaşlarda config istemişler.Başkalarının configlerini kullanmak yerine az ayarları kurcalasanız ingilizcenizde az buz varsa zaten kendinize özgün hoş ayarlı config yapabilirsiniz.(İngilizcem kötüdür bu arada.)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
vallaha hile 3 5 güncellemeye zirveye oturur ama 3 5 güncellemeye kadar sıkıntı çekicez bütün sc lerde max oynanan en iyi hero sayısı 20 30 du bu hilede 100 hero varsa 100 ünüde mükemmel oynucak gibime geliyor ama yavaş yavaş biraz vakit lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Script'i Kullandım ve hiç beğenmedim, saçma bir arayüz olmuş hiç kullanışlı değil. Yine de emeğine sağlık, eski script'e ne zaman güncelleme gelir Sayın Pikachu7.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileye daha kullanışlı bir menü,bazı heroların combosu ve bazı heroları desteklemesi ve fps sıkıntısının çözümü gelse hile zirveyi alır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...