eskiden hileyi aylarca banlanmadan kullanabiliyorduk ne oldu da 1 ile 14 gün içinde banlanır olduk eskiden de 1 ile 14 içersinde banlanır yazıyordu ama artık gerçekten banlanıyor neden böyle hileyi kodlayan kişi ile tartışıp ekipten mi ayrıldı
Piyasada banlatmayan hile yok şuan undetected hileler 30 euro, 50 dolar arası Bedava hile bulup 2 hafta dayanması bile çok iyi bence.100 e yakın hesap banlattığım için artık 2. oyundan ban yiyordum pc ye format attım 5 gündür oynuyorum sorun yok şuanlık.eskiden hileyi aylarca banlanmadan kullanabiliyorduk ne oldu da 1 ile 14 gün içinde banlanır olduk eskiden de 1 ile 14 içersinde banlanır yazıyordu ama artık gerçekten banlanıyor neden böyle hileyi kodlayan kişi ile tartışıp ekipten mi ayrıldı
yarın nasıl denedin lawindsharp bugün kullandım yarın'da denedim ban riski şuanlık yok
ama ginede dikkatli olun.
Evet bendede aynı sorun çalışıyordu dün amaoyundayken atıp duruyor lol küçülüyor çözüm nedir
şuan bendede öyleEvet bendede aynı sorun çalışıyordu dün ama
Şu an bende çalışmıyor oyunda açıyorum alta aldıktan sonra bir daha oyuna giremiyorum hileyi kapamadan benden mi kaynaklı genel mi bilmiyorum
ben dx9 modunu açtım düzeldi sizde deneyin istersenizgaliba windsharp death güncelleme gelmiş yine ya da hotfix kullanıcaz tekrardan![]()