Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
eskiden hileyi aylarca banlanmadan kullanabiliyorduk ne oldu da 1 ile 14 gün içinde banlanır olduk eskiden de 1 ile 14 içersinde banlanır yazıyordu ama artık gerçekten banlanıyor neden böyle hileyi kodlayan kişi ile tartışıp ekipten mi ayrıldı

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eskiden hileyi aylarca banlanmadan kullanabiliyorduk ne oldu da 1 ile 14 gün içinde banlanır olduk eskiden de 1 ile 14 içersinde banlanır yazıyordu ama artık gerçekten banlanıyor neden böyle hileyi kodlayan kişi ile tartışıp ekipten mi ayrıldı
Piyasada banlatmayan hile yok şuan undetected hileler 30 euro, 50 dolar arası Bedava hile bulup 2 hafta dayanması bile çok iyi bence.100 e yakın hesap banlattığım için artık 2. oyundan ban yiyordum pc ye format attım 5 gündür oynuyorum sorun yok şuanlık.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şu an ki ban durmu nedir 1 ay oynadım ban yememiştim saldım sıkıldım ban durumu nedir kaç günde atıyor tekrar başlıyımmı sc le

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ne gariptir ki ben hala ban yemedim 3 hesapta duruyor. 2 günde bir giriyorum hesaplara oynuyrum. Önceden de demiştim bunu çıktığı günden beri kullanıyorm :D ama neden ban yemiyorum bilemedim.

Selam Bebek Ben bir Kelebek
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
windsharp bugün kullandım yarın'da denedim ban riski şuanlık yok
ama ginede dikkatli olun.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ban süresi biraz daha uzun olabiliyor sizin oynayışınıza bağlı tabi ki

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
su yeni patchte şu farm clearı çözerler umarım ilk çıktığı zamanlar stabildi sonradan bu olay türedi umarım halolur

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Programda bir sorun yok ama bypass ile denedim normalde denedim 1 gün içinde 4 tane hesap ban yedi. En fazla 2 - 3 oyun atabildim. Ben askerdeyken ne değişmiş olabilirde (Not Safe) olarak kaldı bu script onu anlamadım ben? Modeme reset atsak dahi bir şey değişmez diye düşünüyorum ama?.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şu an bende çalışmıyor oyunda açıyorum alta aldıktan sonra bir daha oyuna giremiyorum hileyi kapamadan benden mi kaynaklı genel mi bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
galiba windsharp death güncelleme gelmiş yine ya da hotfix kullanıcaz tekrardan:(

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...