Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lulu Q'su ayarlardan açık olmasına rağmen otomatik atmıyor. Acaba çözümü var mı? Birde değiştirilmesi gereken ayarı var mı? Bilgisi olan yazabilir mi?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beyler calısıyor hic bir sorun yok fakat oyuna girdigimde fps cok düşüyor acaba bir ayarımı var acmadıgım yardımcı olurmusunuz önceki sürümde kullandıgımda fps sorunuda yoktu bi el atın yaw

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
oyuna girdiğimde oyun ekranı siyah kalıyor çözümü nedir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Excellent trick, easy to configure + Optimized enough to ignore lag.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Well, I upgraded an account from 1-30, now I am upgrading its currently silver rank 2 without a ban. this perfect like this =)) I just wanted to know if the new champion Gwen works on the script or if there’s time to add her

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
load pi fail hatası alıyorum daha önce çözümü yazılan tüm sekmeleri kapatık gir çık işlemi yaptım olmadı ayrıca bugün VPN siz siteye de giremiyorum. SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG hatası alıyorum firefox da.. opera ve googleda da buna benzer SSL hataları aldım(hostları sıfırladım forumdaki tüm çözümleri uyguladım lakin olmadı) yani kısacası bugün her yönden MemoryHackers ı kullanamadım. :( yardımınıza muhtacım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende şu an problemsiz çalışıypr 5 dk önce oynadım.Bu arada banlanmama süremi ayzayım da veri olsun size de.
Sc ile oynama günüm 5 ya da 6. Atılan maç 20den fazla.Dodge kapalı.SC belli edecek herolar oynanmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
load pi fail hatası alıyorum daha önce çözümü yazılan tüm sekmeleri kapatık gir çık işlemi yaptım olmadı ayrıca bugün VPN siz siteye de giremiyorum. SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG hatası alıyorum firefox da.. opera ve googleda da buna benzer SSL hataları aldım(hostları sıfırladım forumdaki tüm çözümleri uyguladım lakin olmadı) yani kısacası bugün her yönden MemoryHackers ı kullanamadım. :( yardımınıza muhtacım.
Hostları sıfırlama, doğal olarak adblock ekletileri var, ads_block_shitter gibilerini. Dns i google yap sorunun ortadan kalkar

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hostları sıfırlama, doğal olarak adblock ekletileri var, ads_block_shitter gibilerini. Dns i google yap sorunun ortadan kalkar
Adblock kapattım, googşe DNS yaptım ama faydası olmadı. Telefondan da giremiyorum. İnternet sağlayıcımda hiçbir güvenlik duvarı vesaire açık da değil. Dün çok uzun saatler bu sorun için uğraştım her yolu denedim ama nafile. Ve 1-2 sitede okuduğuma göre SSL hatası site sahiplerinin çözmesi gereken bir sorunmuş galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...