Süper Üye
Script ınject olmuyor oyuna
yanına lulu pre bul kogmaw oyna her maçı taşırsınBu Scriptle Hangi şampiyonla taşırım oyunları belli etmeden güzel hero önerin
beli etsende etmesende ban yiyorsun ama basda yaziyor zaten yedek hesapla oynaBu Scriptle Hangi şampiyonla taşırım oyunları belli etmeden güzel hero önerin
kaybetsen bile ban yiyorsunÇok oyun kazanırsak ban yeme ihtimalimiz varmı
Hostları sıfırlama, doğal olarak adblock ekletileri var, ads_block_shitter gibilerini. Dns i google yap sorunun ortadan kalkarload pi fail hatası alıyorum daha önce çözümü yazılan tüm sekmeleri kapatık gir çık işlemi yaptım olmadı ayrıca bugün VPN siz siteye de giremiyorum. SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG hatası alıyorum firefox da.. opera ve googleda da buna benzer SSL hataları aldım(hostları sıfırladım forumdaki tüm çözümleri uyguladım lakin olmadı) yani kısacası bugün her yönden MemoryHackers ı kullanamadım.yardımınıza muhtacım.
Adblock kapattım, googşe DNS yaptım ama faydası olmadı. Telefondan da giremiyorum. İnternet sağlayıcımda hiçbir güvenlik duvarı vesaire açık da değil. Dün çok uzun saatler bu sorun için uğraştım her yolu denedim ama nafile. Ve 1-2 sitede okuduğuma göre SSL hatası site sahiplerinin çözmesi gereken bir sorunmuş galiba.Hostları sıfırlama, doğal olarak adblock ekletileri var, ads_block_shitter gibilerini. Dns i google yap sorunun ortadan kalkar