Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adblock kapattım, googşe DNS yaptım ama faydası olmadı. Telefondan da giremiyorum. İnternet sağlayıcımda hiçbir güvenlik duvarı vesaire açık da değil. Dün çok uzun saatler bu sorun için uğraştım her yolu denedim ama nafile. Ve 1-2 sitede okuduğuma göre SSL hatası site sahiplerinin çözmesi gereken bir sorunmuş galiba.
Hocam hostun içine gir, manuelde adblock verileri olur
102.54.94.97 rhino #PRE #DOM:networking #net group's DC
# 102.54.94.102 "appname \blockads #special app server
# 102.54.94.123 popular \blockads #PRE #source server
# 102.54.94.117 localsrv \blockads #needed for the include

Gibi. Hostun blocku olur onları kaldırman lazım. Vpn ile ui.memoryhackers kısmında duhhbyi aktifleştirmeden önce sağda solda reklam çıkmıyorsa %100 dediğim şey ile alakalı.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam hostun içine gir, manuelde adblock verileri olur
102.54.94.97 rhino #PRE #DOM:networking #net group's DC
# 102.54.94.102 "appname \blockads #special app server
# 102.54.94.123 popular \blockads #PRE #source server
# 102.54.94.117 localsrv \blockads #needed for the include

Gibi. Hostun blocku olur onları kaldırman lazım. Vpn ile ui.memoryhackers kısmında duhhbyi aktifleştirmeden önce sağda solda ****** çıkmıyorsa %100 dediğim şey ile alakalı.
Sorun şu ki bende C/Windows/system32/drivers/etc klasörünün içi boş hiçbir şey yok RsHost dan girdim bir yere ama manulden girince klasör boş, duhhb ne olduğunuda bilmiyorum yardım edsrseniz çok sevinirim. Tüm tarayıcılardan + telefondan ev internetiyle bağlandığım hiçbir cihazdan giriş yapamıyorum. ERR_FAILED veya SSL FAILED gibi hatalar alıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sorun şu ki bende C/Windows/system32/drivers/etc klasörünün içi boş hiçbir şey yok RsHost dan girdim bir yere ama manulden girince klasör boş, duhhb ne olduğunuda bilmiyorum yardım edsrseniz çok sevinirim. Tüm tarayıcılardan + telefondan ev internetiyle bağlandığım hiçbir cihazdan giriş yapamıyorum. ERR_FAILED veya SSL FAILED gibi hatalar alıyorum.
Kankam host dosyası olması lazım en gerekli şeylerden bir tanesi tarayıcı için. Sistemine uygun host dosyası bulman lazım ama uploadlar çok nadirdir kolay kolay bulunmaz. Biraz daha kurcala hostu bulursan formatsız halledersin

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
I have hobbies with female champions. When I saw GWEN I asked if she wanted to create a scrip for this girl

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben evade açık oynuyorum 30 oyun oldu neredeyse. hepsi rank maçta oynandı henüz banlanmadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Btw i wanna report an bug: Kai'sa skins doesnt match and the latest skins dont show . If you would do something about that it would be awesome ! THanks !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...