Hocam hostun içine gir, manuelde adblock verileri olurAdblock kapattım, googşe DNS yaptım ama faydası olmadı. Telefondan da giremiyorum. İnternet sağlayıcımda hiçbir güvenlik duvarı vesaire açık da değil. Dün çok uzun saatler bu sorun için uğraştım her yolu denedim ama nafile. Ve 1-2 sitede okuduğuma göre SSL hatası site sahiplerinin çözmesi gereken bir sorunmuş galiba.
Sorun şu ki bende C/Windows/system32/drivers/etc klasörünün içi boş hiçbir şey yok RsHost dan girdim bir yere ama manulden girince klasör boş, duhhb ne olduğunuda bilmiyorum yardım edsrseniz çok sevinirim. Tüm tarayıcılardan + telefondan ev internetiyle bağlandığım hiçbir cihazdan giriş yapamıyorum. ERR_FAILED veya SSL FAILED gibi hatalar alıyorum.Hocam hostun içine gir, manuelde adblock verileri olur
102.54.94.97 rhino #PRE #DOM:networking #net group's DC
# 102.54.94.102 "appname \blockads #special app server
# 102.54.94.123 popular \blockads #PRE #source server
# 102.54.94.117 localsrv \blockads #needed for the include
Gibi. Hostun blocku olur onları kaldırman lazım. Vpn ile ui.memoryhackers kısmında duhhbyi aktifleştirmeden önce sağda solda ****** çıkmıyorsa %100 dediğim şey ile alakalı.
Kankam host dosyası olması lazım en gerekli şeylerden bir tanesi tarayıcı için. Sistemine uygun host dosyası bulman lazım ama uploadlar çok nadirdir kolay kolay bulunmaz. Biraz daha kurcala hostu bulursan formatsız halledersinSorun şu ki bende C/Windows/system32/drivers/etc klasörünün içi boş hiçbir şey yok RsHost dan girdim bir yere ama manulden girince klasör boş, duhhb ne olduğunuda bilmiyorum yardım edsrseniz çok sevinirim. Tüm tarayıcılardan + telefondan ev internetiyle bağlandığım hiçbir cihazdan giriş yapamıyorum. ERR_FAILED veya SSL FAILED gibi hatalar alıyorum.
knk 7 aydır ban yemedim bi hesap 1 yıl oldu yemedi üstüne satmıştım hesabı adamda hala oynuyor şans meselesibeli etsende etmesende ban yiyorsun ama basda yaziyor zaten yedek hesapla oyna
Post automatically merged:
kaybetsen bile ban yiyorsun
dont think sodoes gwen work or
dostum oyun seceneklerınden eskı dx9 u tercıh edıp dener mısın bır deoyuna girdiğimde oyun ekranı siyah kalıyor çözümü nedir