ne alaka şimdi garen oyunayınca urgot ultisi yememekle alaksı yok . o oto dodge açıksa olan bir şey. garen sc herosu değil aksine . irelia kog ez gibi herolar belli eder. corki gibibence hile yeni açılmış hesaplarda ban atiyor oyunda report edildiysen felan yada birisi reportlandıysa oyunu incelerken yakalıyorsun belli etmezsen bence ban yemezsin ben ana hesapta oynuyorum ne zamandır ban yemedim bir iki maç oynuyorum sonra hileyi kapatıp devam ediyorum baya zamandır ban yemedim 2 ay oluyor hesap 3 yıllık hesabım ana hesap belki ondandır
Post automatically merged:
ayrıca hileyi belli eden herolar oynamayın garen mesela acayip belli ediyor urgotun ultisini hiç yemiyorsun neredeyse plat oyuncusuyum hileyi yan hesaplarda kullandım ana hesabımda da kullandım yan hesaplarda 1 ay kullandım garen oynarken ban yedim çünkü çar acayip belli ediyor
GÜN1 yazdım oraya bakarsın gün 2 içinde oynuyorum bugündurum ne ?
How did you get them to not give you a ban? I was banned after 2 gamesGÜN1 yazdım oraya bakarsın gün 2 içinde oynuyorum bugün
hocam şifre neydi rar dosyasının unuttumdaşuan hilede sorun mu var
mhhocam şifre neydi rar dosyasının unuttumda
kanka evet garen sc herosu deil ama garenle herseyi doclayabilirsin ve karsında urgot oldugunda gerçekten ulti yemiyor çar bak yemin ederim dene bi anlarsınşu an kullanılmaz zaten. 2 3 oyunda ban yersiniz. lazysharğ dönemi güzeldi
Post automatically merged:
ne alaka şimdi garen oyunayınca urgot ultisi yememekle alaksı yok . o oto dodge açıksa olan bir şey. garen sc herosu değil aksine . irelia kog ez gibi herolar belli eder. corki gibi