Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni hesapta açsam diğer hesaplarımda ban yer miyim ?

Newbazin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
there is no way to add an option to reduce the number of clicks when moving the character on the orbwalk?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şu an kullanılmaz zaten. 2 3 oyunda ban yersiniz. lazysharğ dönemi güzeldi
Post automatically merged:

bence hile yeni açılmış hesaplarda ban atiyor oyunda report edildiysen felan yada birisi reportlandıysa oyunu incelerken yakalıyorsun belli etmezsen bence ban yemezsin ben ana hesapta oynuyorum ne zamandır ban yemedim bir iki maç oynuyorum sonra hileyi kapatıp devam ediyorum baya zamandır ban yemedim 2 ay oluyor hesap 3 yıllık hesabım ana hesap belki ondandır

ayrıca hileyi belli eden herolar oynamayın garen mesela acayip belli ediyor urgotun ultisini hiç yemiyorsun neredeyse plat oyuncusuyum hileyi yan hesaplarda kullandım ana hesabımda da kullandım yan hesaplarda 1 ay kullandım garen oynarken ban yedim çünkü çar acayip belli ediyor
ne alaka şimdi garen oyunayınca urgot ultisi yememekle alaksı yok . o oto dodge açıksa olan bir şey. garen sc herosu değil aksine . irelia kog ez gibi herolar belli eder. corki gibi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya reisler tamam ws detected ama bu kadar ban atmıyordu bu nasıl düzeltebiliriz bi güncelleme falan gelse en azından süre uzatmak için zevkine oynuyoruz zaten eskiden (o kadarda eski bi zaman değil tabi ki) 3-4 gün max 1 hafta gidiyordu lütfen bi güncelleme falan gelse ban konusu tarafına çok makbule geçer adminler seviliyorsunuz herkese iyi forumlar.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yeni hesaplarda tespit ediliyor direk sanırım eski bi hesabımda 5 oyun oynadım bi sıkıntı yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şu an kullanılmaz zaten. 2 3 oyunda ban yersiniz. lazysharğ dönemi güzeldi

ne alaka şimdi garen oyunayınca urgot ultisi yememekle alaksı yok . o oto dodge açıksa olan bir şey. garen sc herosu değil aksine . irelia kog ez gibi herolar belli eder. corki gibi
kanka evet garen sc herosu deil ama garenle herseyi doclayabilirsin ve karsında urgot oldugunda gerçekten ulti yemiyor çar bak yemin ederim dene bi anlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...