Süper Üye
önceki yamada 60 maç attımher türlü ban yiyorsun bro gerçekten boşuna ban yemem diye umutlanma anca ne olur bilion mu seri maçında açarsın 1 2 maça ban atmaz oda belli etmezsen
önceki yamada 60 maç attımher türlü ban yiyorsun bro gerçekten boşuna ban yemem diye umutlanma anca ne olur bilion mu seri maçında açarsın 1 2 maça ban atmaz oda belli etmezsen
bro ben 2020 de açtım. o hesaplar ban yemedi. ban dalgasının oldugu dönem açarsan banlanırsın.bana takılmassan hesabın banlanmıyor yani şu sc yi açınca eninde sonunda banlancaksın diye bi kaide yok 2 hesabımdada açmıştım sc hatta clash turnuvasında bile açtım aradan 1 sene geçti ban yok 5 ay önce açtığım çarda var hala ban yemedi ama ban yiyen hesabımda yok değil tamamiyle şans olayı anlıyacağınız lafım şuna sc yi 1 kere inject edince %100 banlanmıyor hesaplar bazıları kesin banlancan diyor
bazıları inject ettiğinde kesin ban yicen diyolarbro ben 2020 de açtım. o hesaplar ban yemedi. ban dalgasının oldugu dönem açarsan banlanırsın.
ban durumu nedir acabaWestte ilk maç bitti, ban yok.
Banlanmadık hala devam 7-8 maçbazıları inject ettiğinde kesin ban yicen diyolar
Post automatically merged:
ban durumu nedir acaba
dostum 2 yamadır hileyle oynuyorum attığım maç sayısı o kadar çok ki...her türlü ban yiyorsun bro gerçekten boşuna ban yemem diye umutlanma anca ne olur bilion mu seri maçında açarsın 1 2 maça ban atmaz oda belli etmezsen
nicki at knk bakalımdostum 2 yamadır hileyle oynuyorum attığım maç sayısı o kadar çok ki...
ve her şey açık şekilde oynuyorum ban yemedim
youtubeda fps düşüşünü engellemek için taktikler var. onlarla kullanınca sıkıntı çıkmıyo kankaFPS Düşüşü olmasa kullanırımda çok fps düşüyor ya. oyunun akıcılığı kalmıyor. Oyunu silip yükleyince fps düşüşü (ve Scyi kaldırınca) düzeliyor onada ne gerek var. 200 küsür fps drop var düzelirse kullanabilirim sanırım..
ban atıyor kullanmaban durumu nedir
Şuan atmiyorban durumu nedir
hadi bakim açıyorum çarda ne zaman ban yersem buraya yazıcamŞuan atmiyor