Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bana takılmassan hesabın banlanmıyor yani şu sc yi açınca eninde sonunda banlancaksın diye bi kaide yok 2 hesabımdada açmıştım sc hatta clash turnuvasında bile açtım aradan 1 sene geçti ban yok 5 ay önce açtığım çarda var hala ban yemedi ama ban yiyen hesabımda yok değil tamamiyle şans olayı anlıyacağınız lafım şuna sc yi 1 kere inject edince %100 banlanmıyor hesaplar bazıları kesin banlancan diyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
1 haftadır aynı hesaptayım banlanmadı şimdilik

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bana takılmassan hesabın banlanmıyor yani şu sc yi açınca eninde sonunda banlancaksın diye bi kaide yok 2 hesabımdada açmıştım sc hatta clash turnuvasında bile açtım aradan 1 sene geçti ban yok 5 ay önce açtığım çarda var hala ban yemedi ama ban yiyen hesabımda yok değil tamamiyle şans olayı anlıyacağınız lafım şuna sc yi 1 kere inject edince %100 banlanmıyor hesaplar bazıları kesin banlancan diyor
bro ben 2020 de açtım. o hesaplar ban yemedi. ban dalgasının oldugu dönem açarsan banlanırsın.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar scde belli edincede birşey olmuyo etmeyincede oyunda report yiyincede bişey olmuyo edilmeyince yamaya bağlı geçen yama ban yoktu bu yamadada olmucak sanırım ben misal bundan önceki ban yedirmedinde güncellemeye kdr oynadım sonra güncelleme geldi herkez ban yedim demiş ben yemedim yamadan sonra injektledim için olay bundan ibaret.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güncelleme geldimi acaba oyunu kapatıyor kendi kendine atıyor ceza yedik

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
her türlü ban yiyorsun bro gerçekten boşuna ban yemem diye umutlanma anca ne olur bilion mu seri maçında açarsın 1 2 maça ban atmaz oda belli etmezsen
dostum 2 yamadır hileyle oynuyorum attığım maç sayısı o kadar çok ki...
ve her şey açık şekilde oynuyorum ban yemedim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
FPS Düşüşü olmasa kullanırımda çok fps düşüyor ya. oyunun akıcılığı kalmıyor. Oyunu silip yükleyince fps düşüşü (ve Scyi kaldırınca) düzeliyor onada ne gerek var. 200 küsür fps drop var düzelirse kullanabilirim sanırım..

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
FPS Düşüşü olmasa kullanırımda çok fps düşüyor ya. oyunun akıcılığı kalmıyor. Oyunu silip yükleyince fps düşüşü (ve Scyi kaldırınca) düzeliyor onada ne gerek var. 200 küsür fps drop var düzelirse kullanabilirim sanırım..
youtubeda fps düşüşünü engellemek için taktikler var. onlarla kullanınca sıkıntı çıkmıyo kanka

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
If the in the title its says " Status: Detected " So its means isnt working right ?

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
yeni hesap 27. oyunum Gold 1 bansız devam. Her şey açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...