Fresh hesaplar, old hesaplara nazaran daha erken banlanıyorburda yazılanlara inanıp açmayın denedim 3. oyunda oyun bitmeden banladıinanmayan denesin aksini iddia eden çekip atsın video
Banwave, script dedected olduğundan var. Şansına bağlı biraz daBirisi doğru şekilde söylesin Tr serverinde ban wawe varmı hesap alıcam Boşuna param gitmesin bak
oynadığın sunucuya bağlı olabilirDostum riot neye göre banlıyor hala anlamış değilim. herkes çatır çatır ban yerken ben 6 ay boyunca sorunsuz kullandım hatta şuan hesap legal olarak devam ediyor ban yemedi. fakat başka bir arkadaşım ilk oyundan ban yiyordu.
Aynen dayı bende de inanmıyorlardı ama hesap ban yemiyor 2.5 ay oldu belki daha fazlaDostum riot neye göre banlıyor hala anlamış değilim. herkes çatır çatır ban yerken ben 6 ay boyunca sorunsuz kullandım hatta şuan hesap legal olarak devam ediyor ban yemedi. fakat başka bir arkadaşım ilk oyundan ban yiyordu.
knk sana şöyle anlatayım bende 10-20 tane hesap var hepsi karışışık şunu fark ettim irelia sett velkoz xerath gibi şampiyonlar oynayınca direk ban yiyorsun ama taa 30 levelden hileyle kastığım hesap sadece zed orianna oynayarak elmas a kadar çıktım evade açık serverv euw hala ban yemediban yemiyoruz diye kolpa sıkanlar banlansın cidden artık.
Merkezlenmez. Çarlarımız sc'yi başka hesaplarda kullandığımız için çabuk kapanmıyor, sc programı Riot'un ac'si tarafından algılandığı için kapanıyorlar.Sabıka kaydımız var diye bizi direkt banlyıyorlar herhalde
Buradaki programların virüs içermediğinden emin olabiliriz, ancak bilgisayarınıza zarar vermelerinden korkuyorsanız, bu programları kullanmamakta özgürsünüz, hiç kimse yükümlü değil, bunu yapanlar sırf bu yüzden yapıyor. eğlence amacı.Kripto virüsü var. Tavsiye etmem.
senin virüs dedigin cryptor, bilgi işlemede kullanılan bi koddan dolayı antivirüs algılıyor ki zaten kimse zorla kullanın demiyorKripto virüsü var. Tavsiye etmem.
https://memoryhackers.org/konular/windsharp-unofficial-supported-champions-tierlist.174468/ This is the most recentDoes anyone has a list for supported champions with Windsharp (actual to this date) ?
alakası yok kanka irelia da çok oynuyorum 110 maç oldu hala ban yok ama vayne mainledim euwknk sana şöyle anlatayım bende 10-20 tane hesap var hepsi karışışık şunu fark ettim irelia sett velkoz xerath gibi şampiyonlar oynayınca direk ban yiyorsun ama taa 30 levelden hileyle kastığım hesap sadece zed orianna oynayarak elmas a kadar çıktım evade açık serverv euw hala ban yemedi