Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Birisi doğru şekilde söylesin Tr serverinde ban wawe varmı hesap alıcam Boşuna param gitmesin bak

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
burda yazılanlara inanıp açmayın denedim 3. oyunda oyun bitmeden banladı :D inanmayan denesin aksini iddia eden çekip atsın video
Fresh hesaplar, old hesaplara nazaran daha erken banlanıyor
Post automatically merged:

Birisi doğru şekilde söylesin Tr serverinde ban wawe varmı hesap alıcam Boşuna param gitmesin bak
Banwave, script dedected olduğundan var. Şansına bağlı biraz da

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Euwest 110 maç oldu hala ban yemedim birde full evade oynuyorum kaç kere maçlarda script bb ban yazdılar ama hesap ban yemiyor ilginç bir şekilde vayne ile 35 maç %80 winrate kasmaya devam bug oldu galiba benim hesapta JFQWMÇÖGMWQMGQW

Dostum riot neye göre banlıyor hala anlamış değilim. herkes çatır çatır ban yerken ben 6 ay boyunca sorunsuz kullandım hatta şuan hesap legal olarak devam ediyor ban yemedi. fakat başka bir arkadaşım ilk oyundan ban yiyordu.
Aynen dayı bende de inanmıyorlardı ama hesap ban yemiyor 2.5 ay oldu belki daha fazla

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ban yemiyoruz diye kolpa sıkanlar banlansın cidden artık.
knk sana şöyle anlatayım bende 10-20 tane hesap var hepsi karışışık şunu fark ettim irelia sett velkoz xerath gibi şampiyonlar oynayınca direk ban yiyorsun ama taa 30 levelden hileyle kastığım hesap sadece zed orianna oynayarak elmas a kadar çıktım evade açık serverv euw hala ban yemedi

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Euw de direkt ban yememe ragmen şuan Tr de urf geldıgınden berı oynuyorum hesabı 20 lvle e kadar kastım ban yemedım.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sabıka kaydımız var diye bizi direkt banlyıyorlar herhalde
Merkezlenmez. Çarlarımız sc'yi başka hesaplarda kullandığımız için çabuk kapanmıyor, sc programı Riot'un ac'si tarafından algılandığı için kapanıyorlar.:salute:

Kripto virüsü var. Tavsiye etmem.
Buradaki programların virüs içermediğinden emin olabiliriz, ancak bilgisayarınıza zarar vermelerinden korkuyorsanız, bu programları kullanmamakta özgürsünüz, hiç kimse yükümlü değil, bunu yapanlar sırf bu yüzden yapıyor. eğlence amacı.:kisswink:

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Does anyone has a list for supported champions with Windsharp (actual to this date) ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk sana şöyle anlatayım bende 10-20 tane hesap var hepsi karışışık şunu fark ettim irelia sett velkoz xerath gibi şampiyonlar oynayınca direk ban yiyorsun ama taa 30 levelden hileyle kastığım hesap sadece zed orianna oynayarak elmas a kadar çıktım evade açık serverv euw hala ban yemedi
alakası yok kanka irelia da çok oynuyorum 110 maç oldu hala ban yok ama vayne mainledim euw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...