alakası yok hergün zed oynuyorum 5 hafta oldu hala ban yemedimKullanıcak insanlara çok basit bir tavsiyem var belli edecek herolar oynamayın sadece yasuo zed syndra cass tarzı şampiyonlar oynamayın özellikle irelia 1-2 gün ban yemezsiniz ama sonunda yiyorsunuz çünkü çok belli ha birde xerath felan onları söylememe gerek yok viktor felan oynamayın ayrıca script i sadece dodge için kullanın komboyu kendiniz yapın ben oynuyorum sadece dodge açık kombo vs yapmıyorum ve hala bir şey olmadı hep böyle deneye deneye öğrendim ayrıca ilk 10 maç da ban yeme ihtimaliniz çok yüksek ranked için söylüyorum dikkatli olun log cleaner vs bir işe yaramıyor ayrıca skin hilesidir felan kullanmayın sadece dodge açık oynayın ha diyorsanız ben kombo yapamıyorum veya uğraşamam o zaman dodge evade kapalı oynayın sizlere önerim budur ben böyle böyle bayadır oynuyorum
Backwards compatibility with 11.20?WindSharp has been updated for patch 11.21.403.3002
Ne kadar süredir oynuyorsun kardeşim, çar kaç level?Kullanıcak insanlara çok basit bir tavsiyem var belli edecek herolar oynamayın sadece yasuo zed syndra cass tarzı şampiyonlar oynamayın özellikle irelia 1-2 gün ban yemezsiniz ama sonunda yiyorsunuz çünkü çok belli ha birde xerath felan onları söylememe gerek yok viktor felan oynamayın ayrıca script i sadece dodge için kullanın komboyu kendiniz yapın ben oynuyorum sadece dodge açık kombo vs yapmıyorum ve hala bir şey olmadı hep böyle deneye deneye öğrendim ayrıca ilk 10 maç da ban yeme ihtimaliniz çok yüksek ranked için söylüyorum dikkatli olun log cleaner vs bir işe yaramıyor ayrıca skin hilesidir felan kullanmayın sadece dodge açık oynayın ha diyorsanız ben kombo yapamıyorum veya uğraşamam o zaman dodge evade kapalı oynayın sizlere önerim budur ben böyle böyle bayadır oynuyorum
It is not the patches that are horrible, it is the sc program unfortunately that is detected at 99%, even to me it often happens after I have created an account, I am at level three, I play an aram and I am banned, in fact lol I am playing with it less, because sincerely the desire passesThis patch is horrible, im not even able to play two matchs before ban.
başkan şu ban sorununu bi tek sen çözersin eskiden ban yemeden 6 ay onadığımı bilirim yok mu bi çaresi günlük 20 reklam izlet ban olmasın kabulümüzdür yaniWindSharp has been updated for patch 11.21.403.3002
kanka simdi soyle bir suru hesapta oynadim 100 level 10 level her turlu hesap da oynadim bazen oluyordu 10 level hesap ban yemiyordu bazen 100 level 30-40 gundur oynadigimi biliyorumNe kadar süredir oynuyorsun kardeşim, çar kaç level?
Now and then, riot let we play two weeks without ban. Happaned last month. It is about that, this time period where RIOT just get lax that im refering as "this patch". I make a new account every new patch (2 weeks) just to test it.It is not the patches that are horrible, it is the sc program unfortunately that is detected at 99%, even to me it often happens after I have created an account, I am at level three, I play an aram and I am banned, in fact lol I am playing with it less, because sincerely the desire passes
How far did you get this time around? (on average)Now and then, riot let we play two weeks without ban. Happaned last month. It is about that, this time period where RIOT just get lax that im refering as "this patch". I make a new account every new patch (2 weeks) just to test it.
Havent' tested this patch yet. Was playing URF legit. lolHow far did you get this time around? (on average)
Created 6 accounts most on 1-7 game bans
Post automatically merged:
There is very high variation where sometimes it lasts 12
Urf is pretty fun but I got into smurf queue from normals mmr and my urf queue got kind fked since it now averages 20-30 mins.Havent' tested this patch yet. Was playing URF legit. lol