Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kullanıcak insanlara çok basit bir tavsiyem var belli edecek herolar oynamayın sadece yasuo zed syndra cass tarzı şampiyonlar oynamayın özellikle irelia 1-2 gün ban yemezsiniz ama sonunda yiyorsunuz çünkü çok belli ha birde xerath felan onları söylememe gerek yok viktor felan oynamayın ayrıca script i sadece dodge için kullanın komboyu kendiniz yapın ben oynuyorum sadece dodge açık kombo vs yapmıyorum ve hala bir şey olmadı hep böyle deneye deneye öğrendim ayrıca ilk 10 maç da ban yeme ihtimaliniz çok yüksek ranked için söylüyorum dikkatli olun log cleaner vs bir işe yaramıyor ayrıca skin hilesidir felan kullanmayın sadece dodge açık oynayın ha diyorsanız ben kombo yapamıyorum veya uğraşamam o zaman dodge evade kapalı oynayın sizlere önerim budur ben böyle böyle bayadır oynuyorum
alakası yok hergün zed oynuyorum 5 hafta oldu hala ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dodge ban atıyo esas ben dodge kapalı birkaç el oynadım sonra hepsi açık 4 gündür ban yemiyom
Post automatically merged:

ben morde irella malp samira karışık hepsini deniyom oynuyom

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bunuda pubg gıbı yapılsa daha ıyı olmaz mı oyuna gırmeden calıstırıp sonra kendıgılıgınden kapanması ban suresını uzatır mı

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kullanıcak insanlara çok basit bir tavsiyem var belli edecek herolar oynamayın sadece yasuo zed syndra cass tarzı şampiyonlar oynamayın özellikle irelia 1-2 gün ban yemezsiniz ama sonunda yiyorsunuz çünkü çok belli ha birde xerath felan onları söylememe gerek yok viktor felan oynamayın ayrıca script i sadece dodge için kullanın komboyu kendiniz yapın ben oynuyorum sadece dodge açık kombo vs yapmıyorum ve hala bir şey olmadı hep böyle deneye deneye öğrendim ayrıca ilk 10 maç da ban yeme ihtimaliniz çok yüksek ranked için söylüyorum dikkatli olun log cleaner vs bir işe yaramıyor ayrıca skin hilesidir felan kullanmayın sadece dodge açık oynayın ha diyorsanız ben kombo yapamıyorum veya uğraşamam o zaman dodge evade kapalı oynayın sizlere önerim budur ben böyle böyle bayadır oynuyorum
Ne kadar süredir oynuyorsun kardeşim, çar kaç level?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
This patch is horrible, im not even able to play two matchs before ban.
It is not the patches that are horrible, it is the sc program unfortunately that is detected at 99%, even to me it often happens after I have created an account, I am at level three, I play an aram and I am banned, in fact lol I am playing with it less, because sincerely the desire passes

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bakın herhangi bir çar ban yedirmez demeyin dodge kapatsanızda tüm ayarları kapatsanızda o hile oyuna ınject olduğu an sisteme düşersiniz ve 2. maç sonu BAN yersiniz

Aksini idda edenlere inanmayın

İyi forumlar

Donator
Ödüller
9
5 HİZMET YILI
It is not the patches that are horrible, it is the sc program unfortunately that is detected at 99%, even to me it often happens after I have created an account, I am at level three, I play an aram and I am banned, in fact lol I am playing with it less, because sincerely the desire passes
Now and then, riot let we play two weeks without ban. Happaned last month. It is about that, this time period where RIOT just get lax that im refering as "this patch". I make a new account every new patch (2 weeks) just to test it.

Pillar of Eternity
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Now and then, riot let we play two weeks without ban. Happaned last month. It is about that, this time period where RIOT just get lax that im refering as "this patch". I make a new account every new patch (2 weeks) just to test it.
How far did you get this time around? (on average)
Created 6 accounts most on 1-7 game bans

There is very high variation where sometimes it lasts 12

Pillar of Eternity
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Havent' tested this patch yet. Was playing URF legit. lol
Urf is pretty fun but I got into smurf queue from normals mmr and my urf queue got kind fked since it now averages 20-30 mins.

I just quit queue and I recently bought mgsv as my entry point to mgs gl to you brother.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...