lucide bi sıkıntı var oyüzden oraya koydum q düz vuruş yaparken bişeyler oluyor unuttum şuan apheliostada gravitum kullanmıyor farkı silahın qsünü kullandıktan sonra kullanırsa kogmawdan daha iyi tabiki
Hotkeys
Final hit [X]
Shuffle [C]
LaneClear [V]
Flee [Z]
Combo [Space]
Freeze [N]
Fake ClickMove
Fake ClickAttack
Post automatically merged:
Disable Drawings (F7) - FALSE x
Panic LaneClear (U) - FALSE x
Concentrate minions on targets (M) - FALSE x
Dodge SkillShots (K): - TRUE v
Use Escape Spells (K): - TRUE v
Auto Smite mobs [N] - TRUE v
lucide bi sıkıntı var oyüzden oraya koydum q düz vuruş yaparken bişeyler oluyor unuttum şuan apheliostada gravitum kullanmıyor farkı silahın qsünü kullandıktan sonra kullanırsa kogmawdan daha iyi tabiki
Herkeste farklı farklı sorun çıkıyor anlayamadığım bir sebeple. Bende Lucian takır takır çalışıyor. Biraz da ayarları kurcalayarak çözüme ulaşabiliyoruz gerçi.
Herkeste farklı farklı sorun çıkıyor anlayamadığım bir sebeple. Bende Lucian takır takır çalışıyor. Biraz da ayarları kurcalayarak çözüme ulaşabiliyoruz gerçi.
Heróis mortos Zac - OFF Yuuki I - OFF Azir - OFF Zoe - OFF Lilia - OFF Elisa - OFF Talon - OFF Ekko - OFF Malzahn está - OFF tentativa, por agora e Funcionários Ahri Heroes - ON Marca - ON Zed - ON Yasuo - ON Karthus - ON Lee sin - ON Diana - ON Caitlyn - ON Vayne - ON Tristana - ON Ashe - ON Cassiopeia - ON Yone - ON Sylas - ON Kalista - ON Twitch - ON Aphelios - ON Draven - ON Ezreal - ON Mestre Yi - ON Veigar - ON
Jayce - ON
Miss Fortune - ON
Irelia - ON
Teemo - ON
Oriana - ON
Syndra - ON
Akali - ON
Nami - ON
Pantheon - ON
Reksai- ON
Kogmaw - ON