Çözüldü windsharp oktw permashow hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gençler all pack in one ve directxd yüklü işletim sistemi 64 bit bu hatanın çözümünü bilen var mı şimdiden teşekkür ederim.
hata.jpg

Çözüm
oktw bazı heroların script seçeneklerinde bulunan şey. onla bağlantılıysa dll'lerde sıkıntı var. bu yeni scriptte en ufak bir sıkıntı yaşasam silip tekrar yüklüyorum düzeliyor. script yeni olduğu için sıkıntıları var. silip tekrar yüklemek işine yaramazsa visual paketlerinin tam olduğundan emin ol. site içinde bunların hepsini içeren bir rar dosyası olacak. direk armaya visual yaz çıkar.
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oktw bazı heroların script seçeneklerinde bulunan şey. onla bağlantılıysa dll'lerde sıkıntı var. bu yeni scriptte en ufak bir sıkıntı yaşasam silip tekrar yüklüyorum düzeliyor. script yeni olduğu için sıkıntıları var. silip tekrar yüklemek işine yaramazsa visual paketlerinin tam olduğundan emin ol. site içinde bunların hepsini içeren bir rar dosyası olacak. direk armaya visual yaz çıkar.

Çözüm
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Direcx ve hileyi silip yeniden yüklersen sorunun düzelebilir dostum bende aynısını yapmıstım

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var paketler tam kaç kere sılıp tekrar yukledım öyle olmadı baska yolu var mıdır acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...