- Yasaklandı
Banlı Üye
Pyke üzerime e attığı zaman dodge atmıyor script kendim elimle evade'i kapatıp kendim dodgeluyorum bunu dodgelaması için bir ayar var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
denedik güzel kardeşim denedikarkadaşınızla özel oyun girip tek tek denemenizi tavisye ederim
bi bakıyım kankaKanka eski sürümde bir ayar vardı. Kriz durumunda FLAŞ atıyordu. Activatör kısmında olması gerek.
arkadaşlar sonuç olarak bu bir program oyunu programa bırakıp oynamayın yeri gelince kendiniz birşeyler yapın eksiklerinizi programla kapatın derim
onları dodgelememesinin sebebi haritada görüş olmamasıAynen ashe ezreal u atıncada dodgelemiyor mal gibi git gel yapıyor ultinin ortasında
adam gayet çokta güzel anlatmış sen kendi üslu bunun farkında mısın arkadaşım neyin ego su bu kimsenin zeka seviyesini yargılamak sana düşmez ahlak yoksunu arkadaşım mesaj atmak için atan sensin bu durumdadenedik güzel kardeşim denedik
sen ne zeki şeysin öyle ya? sanki biz sadece space'e bırakıp çay demliyoruz programda eksikliği olan bi konuyu tartışıyoruz ve bunun çözümüne ulaşmaya çalışıyor sende gelmiş yok bu bi program yok sadece programa bırakmayın vs. diyosun yorum yapmak için yapmayın beyninizi kullanıp yapın