Çözüldü WindSharp rastgele skiller atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhaba, windsharp kullanıyorum ama 2 şampiyonda büyük sıkıntılar yaşadım. Master ile kafaya göre q atıyor muhtemelen dodgelamak için. Mordekaiser oynarken ise w skillini kafaya göre kullanıyor. comboyu kullanmıyorum kendi kendine yapıyor bunu. Sebebi nedir? Nasıl kapayabilirim?

Çözüm
Sanırım istediğin hiçbir skilli atmaması tek isteğin evadeyi kullanmak, eğer evade için skill atmasını istemiyorsan evade kısmında evade spells diye bir menü var orayı aç ordan açık olanları kapatabilirsin yada malphite ultisi için falan açabilrisin extremeye getirebilirsin. Eğer combo için atıyorsa windsharp addons diye açılan exede windsharp aioyu kapatıcaksın.
Böyle yaparsan asla skill atmaz...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
shift tuşuna basılı tut, ardından master yi bölümüne gel ve (combo q , combo q evade,) kapat sorun çözülecektir. mordekaiserde aynı şekilde shift tuşuna basılı tut ve combo w yi kapat.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sanırım istediğin hiçbir skilli atmaması tek isteğin evadeyi kullanmak, eğer evade için skill atmasını istemiyorsan evade kısmında evade spells diye bir menü var orayı aç ordan açık olanları kapatabilirsin yada malphite ultisi için falan açabilrisin extremeye getirebilirsin. Eğer combo için atıyorsa windsharp addons diye açılan exede windsharp aioyu kapatıcaksın.
Böyle yaparsan asla skill atmaz...

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...