20 Tem 2021 Yasaklandı #1 Candella C Banlı Üye Katılım 18 Şub 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 Tepki puanı 71 Yaş 23 6 HİZMET YILI Başlıkta da belirttiğim gfibi böyle bir ayar var ama ne işe yaradığını çözemedim Bilen varsa söyleyebilir mi lütfen
Başlıkta da belirttiğim gfibi böyle bir ayar var ama ne işe yaradığını çözemedim Bilen varsa söyleyebilir mi lütfen
Çözüm #Roaccat 31 Tem 2021 Menu den Sion kısmına grip exploiti açarsanız otomatik çalışacaktır büyük ihtimal space basılı tutup adam doğru tutarsanız çalışacaktır.
Menu den Sion kısmına grip exploiti açarsanız otomatik çalışacaktır büyük ihtimal space basılı tutup adam doğru tutarsanız çalışacaktır.
31 Tem 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Menu den Sion kısmına grip exploiti açarsanız otomatik çalışacaktır büyük ihtimal space basılı tutup adam doğru tutarsanız çalışacaktır. Moderatörün son düzenlenenleri: 5 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Menu den Sion kısmına grip exploiti açarsanız otomatik çalışacaktır büyük ihtimal space basılı tutup adam doğru tutarsanız çalışacaktır.