arkadaşlar lazysharp da rakibin nereye tıkladığını görebiliyorduk windsharpda da böyle bir özellik var mı varsa ben göremedim nereden açıyoruz
ikinci sorum kassadinin E skilli exploiti halen çalışıyor mu
1 aydır kullanıyorum böyle bir şeye denk gelmedim dostum. Kassadin soruna gelecek olursak o exploiti ilk defa senden duydum ama Sion Ulti exploit çalışıyor onu biliyorum
1 aydır kullanıyorum böyle bir şeye denk gelmedim dostum. Kassadin soruna gelecek olursak o exploiti ilk defa senden duydum ama Sion Ulti exploit çalışıyor onu biliyorum
denk gelmemenin sebebi benim bahsettiğim hile 1 ay önce kapandı ve o kapanan hilede rakip nereye tıklarsa gözüküyordu ve kassadine gelirsek kassadin tfde sınırsız e atıyordu bi aralar şuan var mı diye sordum
Ya beyler virtual c den hangilerini ve netfirewirk dan hangilerinin kurulu olmasi lazim calismasi icin,bi yardimci olurmusunuz.formatladim kuramiorum.konu aciyorum.cevapda gelmiyor.bi soyluycek babayigit bir forum arkadasina simdiden tesekkurlerimi sunarum
denk gelmemenin sebebi benim bahsettiğim hile 1 ay önce kapandı ve o kapanan hilede rakip nereye tıklarsa gözüküyordu ve kassadine gelirsek kassadin tfde sınırsız e atıyordu bi aralar şuan var mı diye sordum
Reis tf de kassadinin e sinin pasifi kendisi ve çevresindekiler skil latınca skill stackleniyor e si o yüzden sınırsız atıyor diye biliyorum ama stacklenmden atma olayı varsa şuan yok aktif olarak oynuyorum kassadini çünkü