Windsharp soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar lazysharp da rakibin nereye tıkladığını görebiliyorduk windsharpda da böyle bir özellik var mı varsa ben göremedim nereden açıyoruz
ikinci sorum kassadinin E skilli exploiti halen çalışıyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
1 aydır kullanıyorum böyle bir şeye denk gelmedim dostum. Kassadin soruna gelecek olursak o exploiti ilk defa senden duydum ama Sion Ulti exploit çalışıyor onu biliyorum

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1 aydır kullanıyorum böyle bir şeye denk gelmedim dostum. Kassadin soruna gelecek olursak o exploiti ilk defa senden duydum ama Sion Ulti exploit çalışıyor onu biliyorum
denk gelmemenin sebebi benim bahsettiğim hile 1 ay önce kapandı ve o kapanan hilede rakip nereye tıklarsa gözüküyordu ve kassadine gelirsek kassadin tfde sınırsız e atıyordu bi aralar şuan var mı diye sordum

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanırsam bu hile de nereye tıkladgı gozukmuyo bende arastırdım ama yok büyük ihtimalle

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ya beyler virtual c den hangilerini ve netfirewirk dan hangilerinin kurulu olmasi lazim calismasi icin,bi yardimci olurmusunuz.formatladim kuramiorum.konu aciyorum.cevapda gelmiyor.bi soyluycek babayigit bir forum arkadasina simdiden tesekkurlerimi sunarum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Rüzgar keskinliğini 3 aydır kullanıyorum ve hiç görmedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
waypoint (tam ismini hatırlamıyorum) diye bi ayar var onu açman lazım nere tıkladıklarını görmen için

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
denk gelmemenin sebebi benim bahsettiğim hile 1 ay önce kapandı ve o kapanan hilede rakip nereye tıklarsa gözüküyordu ve kassadine gelirsek kassadin tfde sınırsız e atıyordu bi aralar şuan var mı diye sordum
Reis tf de kassadinin e sinin pasifi kendisi ve çevresindekiler skil latınca skill stackleniyor e si o yüzden sınırsız atıyor diye biliyorum ama stacklenmden atma olayı varsa şuan yok aktif olarak oynuyorum kassadini çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...