- Yasaklandı
Banlı Üye
Beyler Selamun aleyküm öncelikle windsharp sc si güncellendi mi düzeldimi yani oyuna girebilir miyiz yoksa hala devam mı ediyor ?
yanlış bilgi verme 10.20 yaması 30 Eylülde gelecek. Mini patch geldiği için şuan çalışmıyor.hala güncellenmedi bak orda 10.19 yazıyor o 10.20 olduğunda girebilirsin kardeşim ztn güncellenirse değişiklik mevcut yazar![]()
nasıl ya 10.20 30 eylüldemi gelcekmişyanlış bilgi verme 10.20 yaması 30 Eylülde gelecek. Mini patch geldiği için şuan çalışmıyor.
Bugün yarın güncellenir merak etme hocam
Yanlış bilgi verme kardeşim 10.19 patch hala 10.20 değilhala güncellenmedi bak orda 10.19 yazıyor o 10.20 olduğunda girebilirsin kardeşim ztn güncellenirse değişiklik mevcut yazar![]()
valla birisi forumda konu açmış lol şuan 10.20 ama sc 10.19 oyundan atıyor girmeyi denemeyin ban yersiniz diye ondan gördüm yazdım kusura bakamyınYanlış bilgi verme kardeşim 10.19 patch hala 10.20 değil
Dün gelen ufak bir mini patch var 10mb boyutunda o sebepten ötürü paketlerde değişiklik yaşandı en kısa sürede güncelleme gelir , güncelleme geldiğinde Sc üzerinden değişiklik mevcut yazısını görürsünüz. iyi forumlar
valla birisi forumda konu açmış lol şuan 10.20 ama sc 10.19 oyundan atıyor girmeyi denemeyin ban yersiniz diye ondan gördüm yazdım kusura bakamyın