WindSharp Tavsiyeler

Bu yazdıklarımı faydalı buluyor musunuz ?

• EVET

• HAYIR

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba . Birkaç konuya attığım cevaplardan dolayı sürekli mesaj geliyor tavsiye istiyorsunuz.
Öncelikle bilmeyenler için ben 9 aydır script kullanıyorum . Hiçbirşekilde ban yemedim . Ondan önce 3 hesabım banlanmıştı ve sonrasında kendimce bazı tecrübeler edindim.
SCRİPT AYARLARI
1- Ön9celikle ilk yapmanız gereken ayar PingMenu kısmından kendi pinginiz neyse onu ayarlayın.Bu sayaede script pinginiz ile eşzamanlı çalışacaktır.
2-Obrwalking ayarlarından Enable Move seçeneğini kaldırın ve karakteri kendiniz hareket ettirin.Script bu seçenekte sürekli sizin görmediğiniz tıklamalarda bulunarak insanüstü tıklamalar
gerçekleştiriyor. Böylellikle ban yemeniz kolaylaşıyor.
3-SkinChanger KULLANMAYIN ! . Zaten hile kulanırken birde kostüm hilesi açarsanız ban yeme oranınızın artması gayet normal.
4-Aynı şey ZoomMenager içinde geçerli.
5-BaseUlt Kullanmayın.
6 -EzEvade>MiscSettings>EvadeProfile kısmından VerySmooth seçeneğini seçin siz ne kadar normal dodgelar yaparsanız o kadar anlaşılmaz olursunuz.

DİĞER TAVSİYELER
1- Kullandığınız karakterler ağır skillshotlar atmamalı. Sİz neredeyse hiç skillshot kaçırmazken direk hile damgasını yapıştıracaklardır.
2- Mimlenmiş karakterlerden uzak durun !! Mesela xerath hakkında hiç script kullanmamış insanlar bile direk script herosu tabirini kullanıyorlar .
3- OTP ol !! Kendinize 1 koridor ve 2 ya da 3 karakter belirleyin. Profesyonel oyuncular bile her koridor her karakterde iyi değil sonuçta siz öyle olursanız hile damgası yemeniz çok kolay .
4- Her oyunu zafer ile sonuçlandırmayın . Siz sürekli zafer alırsanız tabikide dikkat çekiceksiniz . Arada oyunda kaybedin . Ben WR ımı %70 seviyesinde tutuyorum.
5- Takımın iyi ise sen taşıma . Ne gerek var ? Oyuna ilk girdiğinizde ortalama seviyede oynayın.Örneğin ilk 20 dakika takımınızı takip edin .Eğer siz orta seviyede bir oyun oynayarak
kazanabiliceğinizi düşünüyorsanız maçı taşımanıza gerek yok . Özellikle tavsiyem hiçbir zaman tak başınıza maç kazandırmayın .
6- Rakiple sohbet edin ! Bu dediğim "haha ez " " kolaydı " tarzında sohbetler değil tabikide . Rakiplerinizi bir yerden yakalayın ve aklını oyundan başka şeylerle meşgul edin.
Siz onu ne kadar meşgul ederseniz o sizin nasıl oynadığınızı yada yaptığınız inanılmaz dodgeları farketmez.

Ben 9 aydır scriptle oyun oynuyorum. Belli etmeyeceğim karakterler seçiyorum . Genellikle jungle tercih ediyorum (Gözden uzak olan gönülden ırak olur hesabı) . Kill almaktan çok objektifleri kaçırmadan , rakip jungle ı oyundan düşürerek kazanmak istediğim her maçı kazanıyorum . Arada bile bile kaybediyorum . Özellikle takım kötüyse bende kötü oynuyorum . Birde en önemlisi yeteneğiniz
Yeteneğiniz derkende lol oynama yeteneğinizden değil script kullanma yeteneğinizden bahsediyorum . Siz belli etmeden safe bir oyun geçirmek konusunda ne kadar iyi olursanız o kadar uzun süre
ban yemezsiniz .

ÇOK ÖNEMLİ TAVSİYE : Yama takvimlerini takip edin ve yamadan en az 24 saat önce script kullanmayı bırakın . Script güncellendikten sonra da en az 24 saat script kullanmayın.

Bİlgi : 9 Aydır kullanmakta olduğum hesabım da EnsoulSharp , LazySharp , WindSharp scriptlerini kullandım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arayıpta bulmamadığım bir yararlı bir konu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dediklerin cidden yararlı dostum eline emeğine sağlık ban yiyen arkadaşlar da bu özelliğe dikkat ederse eminim ban yeme riski neredeyse ortadan kalkacak şekilde azalacaktır fakat bende bir sorun var sc actığım zaman çoğu kişide olduğu gibi Combo secenekleri veya ezevade vs secenekler yok çıkmıyor CMD üzerinden de böyle bir hata alıyorum
: External
[Fri Nov 13 22:03:17 2020]: GetLastError(): b7
[Fri Nov 13 22:03:17 2020]: Thread Stopping : 8120

Getlasterror yazısı önceden yoktu sc acılıyor buna rağmen 2. bir ekran geliyor fakat oyun içinde hedef secici gibi basit özellikler cıkıyor Hero Script'leri çıkmıyor buna bir çözümün varmıdır veya tavsiyen

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yeni hesap 5 tl ye alıyorum abartarak oynuyorum :D kudurtuyorum milleti :D ama yazdıkların doğru kardeşim

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende herşey açık.Evade higt ta.Saklamadan oynuyorum.5 aydır ban yemedim.Hesap çok diye saklamıyorum.Hile kullanmada maksat zaten eglenmek.Sitelerde 30 lvl 5-20 tl arası satılan hesaplara inanmayın arkadaşlar.Onlar botta kasıldığı için ban yiyor.2 tane aldım ve 2 side 3 gün içinde botta kasmak die ban yedi.

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yararlı bir konu olmuş, teşekkür ederiz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dediklerin cidden yararlı dostum eline emeğine sağlık ban yiyen arkadaşlar da bu özelliğe dikkat ederse eminim ban yeme riski neredeyse ortadan kalkacak şekilde azalacaktır fakat bende bir sorun var sc actığım zaman çoğu kişide olduğu gibi Combo secenekleri veya ezevade vs secenekler yok çıkmıyor CMD üzerinden de böyle bir hata alıyorum
: External
[Fri Nov 13 22:03:17 2020]: GetLastError(): b7
[Fri Nov 13 22:03:17 2020]: Thread Stopping : 8120

Getlasterror yazısı önceden yoktu sc acılıyor buna rağmen 2. bir ekran geliyor fakat oyun içinde hedef secici gibi basit özellikler cıkıyor Hero Script'leri çıkmıyor buna bir çözümün varmıdır veya tavsiyen
vallaha bu pek anladığım bir konu değil ama şuan bu sorunu 1 tek senin bilgisayarında veriyorsa demekki dosyalarında problem var . C diskinden windsharpı sil sonra tekrar yüklemeyi dene o zaman çözülebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...