Windsharp tekrardan banlanmamaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2022-01-07_225723_www.leagueofgraphs.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2022-01-07_225723_www.leagueofgraphs.com.png
    12.2 KB · Görüntüleme: 44
𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Artık tek maçta bile ban yiyorsun çok garip

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok garip bir kaç hafta önce windsharp dan ben yemiştim ama 2 ay felan oynamıştım öyle lol ü felan çok oynamıyorum neyse bi ara girdim botla kasılmış 20.30 tane hesap var elimde girip oynamıştım 1.2 oyundan sonra ban atmıştı bende neyse saten 2dk zevk alıp çıkıyorum salla bir şey olmaz ama bir oyunda unutmuyorum fena toxic insanlar gelmişti bende silicektim lol ü revo uninstaller ile silmiştim hiç bir şey kalmasın diye sabah da arkadaşım oyuna çağırdı o ara yüklemiştim aksam saatleri script ile girdim smürf hiç oynanmamış hesapla oyunlar sarmaya başladı baya sabaha kadar oynadım şu an altın 1 ligindeyim ve hala ban yemedim deniyorum bir şeyler şu an bir şey yok banlamadı arada banlıyor bazen herkesi banlıyor 1.2 kişiyi banlanmıyor garip herkes de olacak diye bir şey yok denemekte fayda var onceden evade kapalı felan oynuyordum şu an herşey açık vayne alıp her oyun 20-30 skorla win
Ben 4 ay kullandım yemedim çok değişik

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
neyle silersem sileyim tek oyunda ban yiyorum ben ya 2. oyunu armaya başladığım zaman hata veriyor

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok garip bir kaç hafta önce windsharp dan ben yemiştim ama 2 ay felan oynamıştım öyle lol ü felan çok oynamıyorum neyse bi ara girdim botla kasılmış 20.30 tane hesap var elimde girip oynamıştım 1.2 oyundan sonra ban atmıştı bende neyse saten 2dk zevk alıp çıkıyorum salla bir şey olmaz ama bir oyunda unutmuyorum fena toxic insanlar gelmişti bende silicektim lol ü revo uninstaller ile silmiştim hiç bir şey kalmasın diye sabah da arkadaşım oyuna çağırdı o ara yüklemiştim aksam saatleri script ile girdim smürf hiç oynanmamış hesapla oyunlar sarmaya başladı baya sabaha kadar oynadım şu an altın 1 ligindeyim ve hala ban yemedim deniyorum bir şeyler şu an bir şey yok banlamadı arada banlıyor bazen herkesi banlıyor 1.2 kişiyi banlanmıyor garip herkes de olacak diye bir şey yok denemekte fayda var onceden evade kapalı felan oynuyordum şu an herşey açık vayne alıp her oyun 20-30 skorla win
hala ban yiyomu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Windshard o kadar private bi vpn değil, normaldir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eski ve yüksek lewelli hesaplarda ban süresi birazdaha uzuyor bilginiz olsun her türlü ban yiyorsunuz ama birazdaha geç yiyorsunuz

Üye
4 HİZMET YILI
Tespit edildi 1 gün kullandım beni banladılar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Windsharp garanti Ban ben bı kere kullandım 1 ay scriptsiz oynadım sonra Ban yedim garip birşey

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuanda hiç bir şekilde windsharp kullanmayın arkadaşlar lazysharp vardı öncesinde hem herolarının combolar kaliteliydi 2 ay kullanmıştım sonra windsharp geldi ve beraberinde ban getirdi şuanki hali zaten safe olmadığı için lpreborn kullanın en azından 1 ay kadar şuanlık gider gibi görünüyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben windsharp kullandığımda en fazla 10 saat dayandı çok mu rapor yiyorum rapor ile alakası var mı yok mu bilmiyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben windsharp kullandığımda en fazla 10 saat dayandı çok mu rapor yiyorum rapor ile alakası var mı yok mu bilmiyorum
çok fazla rapor yiyorsundur oto dodge falan kullanıyorsan çok sakıncalı insan dışı refleksler atıyor

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ban asla bitmez arkadaşlar sistemde ufak bi bosluktan dosyalar geçer sistem sahibi o boslugu farketti zaman elbette fix yicek sonucta hangi oyunu oynarsan oyna 3. bir yazılım devreye girdiginde her oyun ban atar ban yemicem sonsuza kadarr scyle oynarım diye birşey yok
Post automatically merged:

Sonsuza kadar oyun oynamak istiyorsan dostum hilesiz temiz bir oyun oynucaksın :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Wind belki geciksede istediğin kadar belli etme hatta inject et ama kullanma yinede ban yedirtir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunu silip tekrar yüklemek az da olsa işinize yarayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...