Support oynamak tabiki saçma değil ama yanında iyi olduğuna inandığın bir adc ile gir. Thresh i önerebilirim bazı yerlerde gereksiz q atsa da ayarlarını yapıp girebilirsin. Gayet kullanışlı oluyor. Support oynarken genelde kimse çıkıp sana scriptsin demiyor farkına varılmıyor yani.
Hocam yardımın dokunurmu bılmıyorum ama genede sormak istedim ben sc yi çalıstırıyorum hıcbır sorunsuz oyunu alt taba alınca oyun crash yıyor daha önce böyle bir problem yoktu onceki scde ama bunda böyle bir sıkıntım var bir bilgin varmı aceba bunun hakkında
Hocam yardımın dokunurmu bılmıyorum ama genede sormak istedim ben sc yi çalıstırıyorum hıcbır sorunsuz oyunu alt taba alınca oyun crash yıyor daha önce böyle bir problem yoktu onceki scde ama bunda böyle bir sıkıntım var bir bilgin varmı aceba bunun hakkında
adc ler stabilde sen jungle solo ve supportta deniyip video yaparsan çok iyi olur skilleri hight tamı verry higt tamı lowdamı atmalıyız özellikle onları çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederiz ve başarıların devamını dileriz ALLAH kolaylık versin