WindSharp ve Şampiyon Rehberi -19.09.2020-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum çok teşekkürler script ile diğer adc herolarınıda bekliyorum:)

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
İlginç, yeni başlayanlar için yeterli bir rehber.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
muito bem feito amigo parabens ajudou demais
Post automatically merged:

faz um do Draven

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
vayne için analizlerinizi paylaşırsanız oda efso olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 28448
Merhaba Arkadaşlar, LazySharp oyuncularına ADC rolünde bir katkım olmasını istedim. Bu sebeple bu güzel scriptimizin en kullanışlı olduğunu düşündüğüm adc rolünde sizlere bir rehber hazırladım.

Ben deniz Modrezward, herhangi bir sorunuz için discord kanalımızdan bana ulaşabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Genel Script Kontrolleri (Orbwalker)
Arkadaşlar burada bilmemiz ve uygulamamız gereken şeylerden birisi koridor aşamasında hangi tuşlarla hem minyon hemse olası düellolardan önce nasıl karşı adc den öne geçebiliriz?
X Tuşu: Bu tuş sadece minyonlara son vuruş yapar. Eğer şampiyonunuz Ezreal,Caitlyn gibi dürtme yeteneğine sahip yeteneklere sahip değilse koridor aşamasında sadece minyon son vuruş odaklı oynarsınız.
C Tuşu:Hem son vuruş hem de gerek yetenekleriniz ile gerek düz ataklarınız ile menzilinize giren şampiyonlara hasar verirsiniz.
V Tuşu: Minyon itme odaklı bir tuştur. X tuşu gibi bu tuşta da dürtme yetenekleri (Auto Harras) seçeneği ile rakibinize yetenklerle hasar verebilirsiniz.
Space Tuşu: Bu tuş da bildiğimiz gibi kombo tuşudur. Savaşlarda bu tuşu kullanacağız tabi ki.

Koridor aşamasında ne olursa olsun bizim c tuşunu kullanmamız demek, hem minyon bakımından hem de olası bi savaş öncesinde can durumundan karşı taraftan önde olduğumuz anlamına gelir. Bu tuş ile olası bir baskının da öne geçmiş olursunuz. Son vuruş yapacağınız için koridoru itmeyeceğinizden karşı ormanın baskın yapma şansını biraz da olsa indirmiş olursunuz.

Target Selector

Ekli dosyayı görüntüle 28449

Bu aşamada da oynadığımız karaktere göre bir seçenek işaretlememiz gerekiyor. Eğer bu sekmede bir ayar yapmazsak, karşı tarafın kırılganlığına göre script programının seçtiği öncelikli kişilere saldırır. Bu Saldırma seçeneği sizin menziliniz içerisindeki kişilere uygulanır.
Mesela şöyle bir örnek verelim. Karakterinizin menzilinde Malphite gibi tank olan bir şampiyon olsun. Menzilinizin dışında ise kırılgan bir Lux olsun. Karakteriniz space tuşunda iken malphite a dalacaktır. Bunun Target Selector ile bir ilgisi yoktur. Sizin Luxa Combo tuşundan bağımsız olarak yaklaşmanız gerekir bu tür durumlarda. İşte bu tip noktalar scripti oynaya oynaya alışacağınız ve her şeyi scriptten beklemeyeceğiniz noktalardır.

Ben bu sekmede Closest seçeneğini kullanıyorum. Sebebi çok net. Zaten Saldırı gücü taşıyıcısısınız. Alt liglerde sizi koruyan bir destek karakteri olmadığı için daha az tehlikede size fokuslanan tank, suikastçı karakterlere doğru saldırılarınızı yeteneklerinizi kullanmak sizi savaşta biraz daha önde tutar. Pozisyonunuzu ayarlamakta sıkıntı çekmezsiniz.

APHELIOSEkli dosyayı görüntüle 28457
(Namı diğer yok yok şampiyonu)

Ekli dosyayı görüntüle 28451

Karakter ayarlarında combo kısmında. Q yeteneği için olan bu bölümü böyle kullanıyorum. KS yani Kill Steal, kapalı oynuyorum. Diğer bütün karakterlerde de göreceksiniz. Sebebi ise Kill için başka bir pozisyonda daha da iyi kullanabileceği yeteneği heba etmemek. Saldırı gücü taşıyıcısısınız zaten oyunun ileri safhalarında düz vuruşlarınız kritik dolayısıyla neredeyse çeyrek can götüreceği için bu seçeneği kullanmanıza gerek yok.
Q hitchance gibi yeteneklerin isabet etme oranını devamlı high (yüksek) seviyesinde bırakıyorum. Sebebi ise %100 diye bir şey olamayacağı için program daha yüksek seviyelerde yetenek atmayı bırakıyor. High seviye en ideal, tutturma oranı yerine göre %85 olan bir değer.

Ekli dosyayı görüntüle 28452

Burada karakterin W yeteneğinin silah değiştirme olduğunu biliyoruz. Savaşlarda bu w yu kullanırken silah özelliklerine ve can değerinize göre otomatik değiştiriyor silahları.
Bu standart hali. Bir değişiklik yapma gereği duymadım.

Ekli dosyayı görüntüle 28453

Ulti kısmında iki kişi veya daha fazlası menzildeyken kullanacağını gösteriyor. Yine KS şıkını kapattım. Öyle bir durum geliyor ki adamın 10 canı için ulti attığı oluyor. Bu sebeple diğer bütün ks seçenekleri gibi buradaki ks seçeneğini de kapatıyoruz.

Koridor aşamasında C Tuşuyla koridorunuz da dolaşın. Karşınızdaki adamları kesebilcek düzeydeyken space tuşuyla devam edin. Bu seçenekler işaretliyken yapmanız gereken başka bir şey yoktur.

ASHE
(Buz Kraliçesi)

Ekli dosyayı görüntüle 28456

Burada Combo W Seçeneğini görüyoruz. Bu seçeneklerden sadece KS olanını kaldırdım. Diğerleri otomatik olarak gelecek olan ayarlar.

Ekli dosyayı görüntüle 28458

Combo yaparken E yi kaldırıyoruz. Ekstra olarak e atmak için 1 mili saniye harcaması bile bizim savaştaki konumumuzu etkileyebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 28459

Ulti ayarları için bu seçenekleri kullanıyorum. R Ks yine kapalı. Kule altında R atmayacak.
Anti Gap Closer : Menzil kapatan suikastçı şampiyonlar (Rengar, Khazix, LeBlanc) için ulti atacak.
Aşağıdaki Anti Melee kısmı karşı takımda yakıncı bir şampiyon varsa onun için kullanılır.
Karşınızda çok daha fazla kasmış kişiler için oyun içerisindeyken hangi şampiyonlara kullanmasını istiyorsanız değiştirebilirsiniz.

Devamı gün içerisinde gelecek. Editlenerek devam edilecektir. Öncelikle istediğiniz şampiyonlar olursa burdan yorum olarak belirtin lütfen. Teşekkürler

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çok güzelmiş teşekkürler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mid lane içinde yapar mısınız suikastçı şampiyonlar için kata zed vs

Üye
6 HİZMET YILI
Anlatım için çok teşekkürler,işe yarar bilgiler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...