25 Eyl 2021 #1 Rectwa security is just an illusion. Süper Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 1,102 Çözümler 252 Tepki puanı 258 Ödüller 8 4 HİZMET YILI Selamlar, Nora'nın paylaştığı chal scripti kullanıyorum. Windsharp içi değil de direkt olarak dosyalara ekleyebileceğim, herhangi bir windsharp güncellemesi beklemeden ekleyebileceğim vex configi mevcut mu? Son düzenleme: 25 Eyl 2021
Selamlar, Nora'nın paylaştığı chal scripti kullanıyorum. Windsharp içi değil de direkt olarak dosyalara ekleyebileceğim, herhangi bir windsharp güncellemesi beklemeden ekleyebileceğim vex configi mevcut mu?
26 Eyl 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI WindSharp için güncelleştirme ile Vex gelmediği sürece zaten config yapılamaz. Takipte kalın eklendiği zaman duyurulur.
WindSharp için güncelleştirme ile Vex gelmediği sürece zaten config yapılamaz. Takipte kalın eklendiği zaman duyurulur.