Sisteminizdeki açık olan adblocker vb. programları aynı zamanda AC sistemlerini ve Windows Defenderı kapatıp deneyin.yaptım ancak windows 8 bilgisayarım ondan dolayıda olabilirmi
mhproject saten açık tekrardan indirdim denedimde ancak ne doğrulama geliyor nede hile açılıyorBiraz daha açıklayıcı yazarmısın ( anladığım kadaryıla MHproject açık değil yüklü değil ise mhproject yükle en üst sağ tarafda sonra mhprojecti açıp öyle yüklemeyi dene )
MHProjecti kapat yeniden aç ve UI sayfasını yenile, çalışacak. Çalışmazsa, tekrar et bunu, çalışacaktır.mhproject saten açık tekrardan indirdim denedimde ancak ne doğrulama geliyor nede hile açılıyor
En az 20 kere denedim fakat olmuyor, hiç bir şey olmuyor. MHProject'i kapatıp deniyorum, ugulamayı çalıştırmadınız hatası veriyor, açıyorum onay işareti geliyor fakat Yükle dediğimde hiç bir tepki yok anlamadım ben, Chorme kullanıyorum bu arada.MHProjecti kapat yeniden aç ve UI sayfasını yenile, çalışacak. Çalışmazsa, tekrar et bunu, çalışacaktır.
Tarayıcı değiştirmeyi dene. Ben Edge kullanıyorum.En az 20 kere denedim fakat olmuyor, hiç bir şey olmuyor. MHProject'i kapatıp deniyorum, ugulamayı çalıştırmadınız hatası veriyor, açıyorum onay işareti geliyor fakat Yükle dediğimde hiç bir tepki yok anlamadım ben, Chorme kullanıyorum bu arada.
O sorunu çözdüm, Addblock açıkmışTarayıcı değiştirmeyi dene. Ben Edge kullanıyorum.
yaptım ancak windows 8 bilgisayarım ondan dolayıda olabilirmiMHProjecti kapat yeniden aç ve UI sayfasını yenile, çalışacak. Çalışmazsa, tekrar et bunu, çalışacaktır.
Sisteminizdeki açık olan adblocker vb. programları aynı zamanda AC sistemlerini ve Windows Defenderı kapatıp deneyin.yaptım ancak windows 8 bilgisayarım ondan dolayıda olabilirmi