Çözüldü WindSharp yükleye basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Yükleye Basıyorum Ancak Ne Doğrulama Çıkıyor Nede Yükleniyor Abimin Bilgisayarından girdiğimde doğrulama çıkması lazım ancak çıkmıyor

Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Biraz daha açıklayıcı yazarmısın ( anladığım kadaryıla MHproject açık değil yüklü değil ise mhproject yükle en üst sağ tarafda sonra mhprojecti açıp öyle yüklemeyi dene )

Üye
5 HİZMET YILI
Biraz daha açıklayıcı yazarmısın ( anladığım kadaryıla MHproject açık değil yüklü değil ise mhproject yükle en üst sağ tarafda sonra mhprojecti açıp öyle yüklemeyi dene )
mhproject saten açık tekrardan indirdim denedimde ancak ne doğrulama geliyor nede hile açılıyor

Üye
5 HİZMET YILI
Bende aynı sorunu yaşıyorum, yükle diyorum hiç bir şey olmuyor. MHproject yüklü fakat, olmuyor yükle diyince.

Üye
5 HİZMET YILI
MHProjecti kapat yeniden aç ve UI sayfasını yenile, çalışacak. Çalışmazsa, tekrar et bunu, çalışacaktır.
En az 20 kere denedim fakat olmuyor, hiç bir şey olmuyor. MHProject'i kapatıp deniyorum, ugulamayı çalıştırmadınız hatası veriyor, açıyorum onay işareti geliyor fakat Yükle dediğimde hiç bir tepki yok anlamadım ben, Chorme kullanıyorum bu arada.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba ThevFoto

Yaşamış olduğun sorunla ilgili olarak bir kaç çözüm sunacağım ki bunlar bir çok kullanıcının sorununu çözmüştür;

- Chrome yerine Opera GX Browser indiriniz.

- MemoryHackers'e ait ProjectX adlı uygulamayı sitemizden tekrar edinip eskisi ile değiştiriniz.

- Microsoft'un sitesinden Runtime Package adlı tüm sürümleri barındıran eksiklikleri indirerek tamamlayın/düzenleyin.

- Siteden hesabınızdan çıkış gerçekleştirip yeniden giriş yapıp tekrar deneyin.

- Önemli: Ayrıca MHProjectX adlı uygulamamızda küçük bir problem olabiliyor. Bu problem sayfanın ilk açılışında yükle butonuna bastığımızda uygulamanın devreye girdikten sonra çıkış yapmasını sağlıyor. Bunu yaptığında tekrar uygulamayı masaüstüne açtıktan sonra "yönetici olarak " açıp sayfayı yenilemeden tekrar yükle butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Eğer bunlar seni bir çözüme ulaştıramadıysa çözümün için elimden geleni yapacağım!

Raporla

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En az 20 kere denedim fakat olmuyor, hiç bir şey olmuyor. MHProject'i kapatıp deniyorum, ugulamayı çalıştırmadınız hatası veriyor, açıyorum onay işareti geliyor fakat Yükle dediğimde hiç bir tepki yok anlamadım ben, Chorme kullanıyorum bu arada.
Tarayıcı değiştirmeyi dene. Ben Edge kullanıyorum.

Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benim başımada geldi bügün görev yöneticisine gir ve arka plan kısmından scripti bul kapat ve tekrar açmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...