Windsharp Zed Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı herolara karşı combo olarak w+w+q+e yapıyor, bazılarına karşı w+q+e yapıyor, bazılarına ise hiç w atmıyor sadece q atıyor. Bunu neye göre yapıyor bilen var mı? Mesela kesemeyeceğim adama çift w atması can sıkıcı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Genelde kesebileceği adamlara 2. w yu atar. Bir yerde bir sıkıntılı oynayış var muhtemelen. Zed oynarken garantiye almak adına adamı keseceğine inandığın ana kadar C ile yani harras tuşu ile lanede kal. w q e kombosunu yapar. Sonrasında space ile yani combo tuşu ile adamı keseceğine inandığın zaman gir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arada bir c tuşuna basılı tut o zaman olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
zed ile alakalı bi de ben soru sorayım. lazy'de olmuyordu ama Wind'de yapıyor bunu. saçma sapan şekilde durduğu yerde E atıyor. ne adam var ne minyon var ne W açık, durduk yere E atıyor. Enerji bitiriyor. fight öncesi E cd'ye giriyor gereksiz şekilde vs. combodan E yi kaldırmama rağmen yapıyor bunu. böyle bir sorun yaşayan var mı

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum zed-katarina gibi herolarda hiçbir zaman script kusursuz olmaz.Bu herolar duruma baglı skıl kullanılan herolar.Sabit bir combosu yok yani.O yüzden scriptle iyi bir performans bekleme.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka script adamın can oranını hasar oranını falan hesaplayıp combo yapıyor yani script atlayınca heycanlanım ters köşe yaparsan combo boşa çıkar scripte sal o halleder

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İyİ Değil Combo Yapmıyor Arasıda Buga Giriyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
C tuşuna basarak oynarsan sorunun çözülür diye düşünüyorum.Genelde wwqe kombosunu kesebilecegin adama yapar çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
o anki pozisyon ve durumuna göre skill attığı için ve sadece 1 kombosu bulunmadığı için duruma göre atıyordur

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende zedi baya sc li oynadım w w q hiç yapmadı daha bi ayarını oynamış olabilirsin yada ben bi ayarını kapatmış olabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
silip yükle knk bi istersen belki bug olmuştur

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o tür herolar normalde de bir nebze zor olduğu için öyle yapması normal, xerath cassi gibi heroları denemeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ve ya belgelerimden windsharp sil yükle

Üye
6 HİZMET YILI
zed q ile de düşmanların canını yarılayan bi hero o yüzden zed de gölgesini karşı rekibin kulesinin altına at sonra adama q at ultiyle gir adam zaten ölür

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eu sempre uso C pressionado, e também define a ordem de prioridades, tanques geralmente super baixos ou nem mesmo coloco em foco

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zed bende sıkıntısız sende bug falan vardır silcen galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...