WindSharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar günlük sc ile kaç maç atıyorsunuz
geçen hafta 5 saat aralıksız sc ile oynamştım sabah uyandığmda ban yemişti dün 2 el sc ile oynadım bugün baktım ban yememiş sizce reportlandım mı yoksa fazla maç attınca anlaşılyor falan mı pek anlamadım size sormak istedim.

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum fark etmiyor biraz şansa bağlı tabi report yersen daha çabuk banlanırsın ama forumdaki ban süresi uzatma bypassını kullanmanı öneririm daha uzun süre ban yemezsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum fark etmiyor biraz şansa bağlı tabi report yersen daha çabuk banlanırsın ama forumdaki ban süresi uzatma bypassını kullanmanı öneririm daha uzun süre ban yemezsin
geçen hafta da onu kullanmıştm ban yemiştim ama farklı bir dizine kayıtlıydı sildim temiz kurulum yaptım dün bakalım şuanlık sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
skin ve zoom u kullandin mi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben 1 aydır fln kullanıyorum 4 hesabı 40lvl a kadar çıkardım birinde 50 maç dereceli atıp plat serilerine çıktım sonra küfürden ban yedim rusyada trde euwde denedim hiçbirinde yemedim.
Post automatically merged:

kişiye bağlı gibi duruyor daha çok bilgisayar banı silme gibi forumda bir sürü konu var biraz araştırmaı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
skin ve zoom u kullandin mi
hayır
Post automatically merged:

tamamdır teşekkürler

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile knk sonuçda normal ban yemen

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum tamamen şans ve senin raporlanma sayına bakar ben maks 2 rapor yedim 27 gündür falan banlanmadım inş banlanmam da

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka senin hileyi ne kadar abarttığına da bağlı.Mesela hızlı banlanmak istemiyorsan dodge kapıycaksın bide sürekli sc ile değil arada 3 4 maç normal oynarsan da azalıyor tecrübeyle konuşuyorum.Benim bir hesabım var 2016 dan beri sc kullanıyorum ara ara ama henüz ban yemedi. Fakat bir hesabım da vardı xerath aldım 3 maç üst üste her şey açıkta ertesi günü ban yedim.Senin belli etmene de çok bağlı.Skill shotu az olan champlarda neredeyse yeme ihtimalin yok gibi bir şey.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ban yemen gayet normal hile sonuçta her hile elbet bi gün ban atacak evade gibi 4 tane hile tiki olcak onlardan belli eden hileleri hile enjecte olmadan kapatırsan oyun açıldığında enjecte olmıyacaktır ban yeme süreni bi nevi uzatabilirsin belki

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
arkdaşalra windsharp fream delay hatası alıyorum konu da açamıyorum sitede bişey var yardım edermisiniz güvenlik duvarı hep kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
60 maçın üstünde oyun attım haftalardır ban yemiyorum ama 4 ay önceki sürümünde 2 günde 1 ban yiyordum

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben 2. oyundan ban yiyordum format attım.

2 haftadır oynuyorum sıkıntı yok

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
konunun linkini atamrsın bypas mevsuuzun

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hilenin konusunda ban yemek istemiyorsanız scripti kullanmayın diyor o yüzden ban yemeyi anormal gibi görmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...