Seçkin Üye
Kesinlikle katılıyorum.Bence kötü bir durum onaylı üyelere açık kalmalı sadece zira nerde çokluk orada ***luk hesabı düşünüyorum ben.
öyle olursa forum komple spam mesajları ile dolar. zaten herkese açmanın nedeni bence spamları engellemek içinBencede hem üye veya üstü yaparsalar sitede aktiflik olur diye düşünüyorum
Spam mesajları biz report ederek engelliyoruz zaten.Bu hile herkese açıldığında hile fix yiyecek ve oyunda herkes hile olacak.Seyir zevki azalacak.Spam mesaj atarak hileye ulaşmak isteyen kitlenin hile kullanarak lol oynadığını düşün.Herkesin oyununu berbat edecek bir kitle.Öyle olursa forum komple spam mesajları ile dolar. Zaten herkese açmanın nedeni bence spamları engellemek için
Kesinlike! cüzi bir miktarda da olsa ücretli olsa çok güzel olur mesala ömür boyu üyelik 100 TL olsa mükemmel olurdu...muhtemelen rklmlara daha fazla kişinin tıklaması hedeflenerek yapılan bir şey fakat şimdi forum spam yerine inaktif kullancılar ile dolucak sence sc kullanmak için gelen biri forumda aktif olur mu ben hiç sanmıyorum, ban süresi düşecek hatta muhtemelen hile fixlenecek.Böyle bir şey yerine scyi ücretli yapsalar daha kaliteli ve güvenli olurdu.Kesinlikle eski haline getirilmeli diye düşünüyorum.
biz reportluyoruz da kaç tanesini ? gözden kaçan çok oluyor moderatörler çok yoruluyor günde en az 200-300 spam mesajı yapılıyor bunun kontrolü çok zor.fix yiyeceğinide düşünmüyorum 2015-2016 yılından beri lolde script vardı hala da var. rito zaten worlds olsun wildrift olsun o konular yüzünden hileleri fixlemekle ilgilenemiyorlar 3 aydır aram boost exploiti çalışıyor sion exploiti 1 yıldır, 2 hafta geçti hala tahm kench global w exploiti fixlenmedi. 2 satır kodluk işle ilgilenemiyor daha rito.Spam mesajları biz report ederek engelliyoruz zaten.Bu hile herkese açıldığında hile fix yiyecek ve oyunda herkes hile olacak.Seyir zevki azalacak.
Dostum ben hileyi daha fazla kişi kullansın-kullanmasın fix yesin yemesin derdinde değilim.Tabii ki fix yemesin istiyoruz benim derdim hileye ulaşmak için spamla mesaj kasmaya çalışan kitlenin lolde senin oyununu nasıl berbat edecekleridir.Adam sion alacak cayır cayır exploit kullanacak yasuo alacak exploit kullanacak xerath alacak vuracak kafana rage bir şekilde oynayacak sen bunlar olurken nasıl zevk alacaksın ki?Daha fazla kitlelere ulaşması bu derece büyük bir oyun için çok kötü sonuçlar doğuracaktır.biz reportluyoruz da kaç tanesini ? gözden kaçan çok oluyor moderatörler çok yoruluyor günde en az 200-300 spam mesajı yapılıyor bunun kontrolü çok zor.fix yiyeceğinide düşünmüyorum 2015-2016 yılından beri lolde script vardı hala da var. rito zaten worlds olsun wildrift olsun o konular yüzünden hileleri fixlemekle ilgilenemiyorlar 3 aydır aram boost exploiti çalışıyor sion exploiti 1 yıldır, 2 hafta geçti hala tahm kench global w exploiti fixlenmedi. 2 satır kodluk işle ilgilenemiyor daha rito.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?