Windsharpın herkese açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sadece onaylı üyelere tekrar açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öyle olursa forum komple spam mesajları ile dolar. zaten herkese açmanın nedeni bence spamları engellemek için
biz reportluyoruz da kaç tanesini ? gözden kaçan çok oluyor moderatörler çok yoruluyor günde en az 200-300 spam mesajı yapılıyor bunun kontrolü çok zor.fix yiyeceğinide düşünmüyorum 2015-2016 yılından beri lolde script vardı hala da var. rito zaten worlds olsun wildrift olsun o konular yüzünden hileleri fixlemekle ilgilenemiyorlar 3 aydır aram boost exploiti çalışıyor sion exploiti 1 yıldır, 2 hafta geçti hala tahm kench global w exploiti fixlenmedi. 2 satır kodluk işle ilgilenemiyor daha rito.
Ama herkes spam yapılmayacağını biliyor
Siteye yeni kayıt olunca spam yapmak yasaktır yapanlara büyük ceza verilir felan yazısı olsa belki

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ben doğru bulmadım hile fix yicek demedi demeyin inşallah geri onaylı üyeye çekilir fakat şu yönden adminler haklı millet yorum kasmak için ya birinin mesajını kopyalıyo yada kafasına göre sallıyo konu sahibide o mesaja güvenerekten ya bişey yapıyo yada o mesaj doğrultusunda gidiyor durum çok karışık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...