Windsharp'ta Oyun İçi Aktif Etme Nasıl Yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İlk çıktığından beri Ws kullanıyordum. 1 aydır hiç lole dahi giremedim. 1 aylık süreçte lolde Ws'de baya değişmiş. Maç öncesinde Ws'yi aktif ediyorum, maç başlıyor fakat inject olmuyor. Addonsla geliyor ne işe yarıyor çözemedim. Forumda bununla ilgili 1 yazı da göremedim. Sadece maç başladıktan sonra inject ettiğimde inject oluyor. Normal inject nasıl yapılıyor bilen var mı? Yoksa illa maç içindemi yapmak lazım?. Maç içinde yapınca baya tempo kaybı oluyor.(Hele ki birde jungle oynuyorum/Daha da sıkıntı.)

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eğer cevabı bilen arkadaş yoksa hileyi oyunun ortasında açmayı falan deneyiniz belki tutar :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knka bendede aynı durum ama bende oyun ortasında bile inject etsem çalışmıyor

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Shift tuşuna bir kaç kere basın veya basılı tutun gelecektir.

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Shift tuşuna bir kaç kere basın veya basılı tutun gelecektir.
inject olmuyor hocam. İlla maç içindeyken yapmak gerekiyor. İnject olduktan sonra menü açılıyor onu sormuyorum. Maç içerisinde aktif edince 30-40 saniye kafadan kaybediyorsun zaten. Benim amacım maç başlar başlamaz inject olsun ya da maç yükleme ekranında inject olsun eskiden öyleydi. Olmuyorsa da yetkili bir arkadaş açıklasın :D

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
inject olmuyor hocam. İlla maç içindeyken yapmak gerekiyor. İnject olduktan sonra menü açılıyor onu sormuyorum. Maç içerisinde aktif edince 30-40 saniye kafadan kaybediyorsun zaten. Benim amacım maç başlar başlamaz inject olsun ya da maç yükleme ekranında inject olsun eskiden öyleydi. Olmuyorsa da yetkili bir arkadaş açıklasın :D
İşte anlamadın oyun başladıktan sonra bir yere tıkla sonra shift tuşuna bas veya bir süre basılı tut zaten inject olacak oyun başladığında aç demiyorum zaten neyse kime ne anlatıyorum :)

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
as.png

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Oyun başladıktan sonra açıyorum her şeyi bende bir sorun yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende lobideyken açıyorum waiting for (lol) diyor yükleme ekranında addons filan açılıyor oyun başlaayınca 5sn sonra açılıyor hile
tam ekran pencere modunda dene bi belki işe yarar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum addonslara dokunmayacaksın ben dokunmuyorum duruyor öyle ayrıca oyundan önce de waiting for lol yazısı olacak lole girdiğinde otomatik açılmış oluyor hile dakika 1de falan aktif oluyor hemen aktif olmuyor.

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyuna girdiğin de nerden başlıyorsun oraya gidene kadar alt tab at hileyi çalıştır oyuna geri dönüş yap inject oluyor ben kulanıyorum 20 saniye de oluyor ozamana kadar minyonlar harekete geçmiş oluyor zaten biraz hızlı olman gerek

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
millet güncellemeyle yeniden undetected olmasını beklerken yeni yeni sıkıntılar çıkıyor :D dakika 1:30da aktif oluyor bende hep minionlar lane e gelmiş oluyor tabi arada ilk pushu rakibinde alabiliyor. Ban konusunda ise aynı günde ban yiyebiliyorsun ertesi günde daha 3. günü çıkaran görmedim.

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
millet güncellemeyle yeniden undetected olmasını beklerken yeni yeni sıkıntılar çıkıyor :D dakika 1:30da aktif oluyor bende hep minionlar lane e gelmiş oluyor tabi arada ilk pushu rakibinde alabiliyor. Ban konusunda ise aynı günde ban yiyebiliyorsun ertesi günde daha 3. günü çıkaran görmedim.

evet az önce farkettim. Dakika 1.30 geçince inject ediyor. Ama neden ? Ban yememesi için önlem amaçlı mı acaba? 5-6 el denedim hepsinde de 1.20'den önce inject etmedi hiç.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka youtube hesapına yazsan ordahn daha detaylı bir şekilde çıkıyordur kanka öle biliyorum bi arkadaş sölemişti

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
10 15 sn bejkedıkten sonra calısacaktır hıle ama en gec 3 gun ıcınde ban yersınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...