hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
inject olmuyor hocam. İlla maç içindeyken yapmak gerekiyor. İnject olduktan sonra menü açılıyor onu sormuyorum. Maç içerisinde aktif edince 30-40 saniye kafadan kaybediyorsun zaten. Benim amacım maç başlar başlamaz inject olsun ya da maç yükleme ekranında inject olsun eskiden öyleydi. Olmuyorsa da yetkili bir arkadaş açıklasınShift tuşuna bir kaç kere basın veya basılı tutun gelecektir.
İşte anlamadın oyun başladıktan sonra bir yere tıkla sonra shift tuşuna bas veya bir süre basılı tut zaten inject olacak oyun başladığında aç demiyorum zaten neyse kime ne anlatıyoruminject olmuyor hocam. İlla maç içindeyken yapmak gerekiyor. İnject olduktan sonra menü açılıyor onu sormuyorum. Maç içerisinde aktif edince 30-40 saniye kafadan kaybediyorsun zaten. Benim amacım maç başlar başlamaz inject olsun ya da maç yükleme ekranında inject olsun eskiden öyleydi. Olmuyorsa da yetkili bir arkadaş açıklasın
peki kac gün sonra ban yiyorsunOyun başladıktan sonra açıyorum her şeyi bende bir sorun yok
millet güncellemeyle yeniden undetected olmasını beklerken yeni yeni sıkıntılar çıkıyordakika 1:30da aktif oluyor bende hep minionlar lane e gelmiş oluyor tabi arada ilk pushu rakibinde alabiliyor. Ban konusunda ise aynı günde ban yiyebiliyorsun ertesi günde daha 3. günü çıkaran görmedim.
2 ya da 3peki kac gün sonra ban yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?