8 Eyl 2020 #1 hakanoz33 H Onaylı Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Tepki puanı 22 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI arkdaşlar dll hatası alanlar için diyorum verdiği dlleyi indirin c den hile klosrünün içine atın çözülecektir iyi forumlar
arkdaşlar dll hatası alanlar için diyorum verdiği dlleyi indirin c den hile klosrünün içine atın çözülecektir iyi forumlar
Çözüm In my heart Nørâ 8 Eyl 2020 tamamdır dostum şimdi oldu. verdiği dll yi indirin falan diyince konudan uzak kişiler ( benim gibiler ) anlamaz ondan dolayı dedim.
tamamdır dostum şimdi oldu. verdiği dll yi indirin falan diyince konudan uzak kişiler ( benim gibiler ) anlamaz ondan dolayı dedim.
8 Eyl 2020 #2 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI ne dediğini pek anlamadım ama neyse teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Eyl 2020 #3 IMIentaL I Onaylı Üye Katılım 2 Eyl 2020 Mesajlar 90 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 28 5 HİZMET YILI Bilgi için sağol dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Eyl 2020 Konuyu başlatan #4 hakanoz33 H Onaylı Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Tepki puanı 22 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI In my heart Nørâ' Alıntı: ne dediğini pek anlamadım ama neyse teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... knk 3 kere ötüyor sonra cmd yerinde bir sürü hata çıkıyor dxdll hatası hangi dll hatası veriyorsa onu indirip hile klasörünün içine atınca sorun gidiyor onu dedim Oyla 0 Olumsuz oyla
In my heart Nørâ' Alıntı: ne dediğini pek anlamadım ama neyse teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... knk 3 kere ötüyor sonra cmd yerinde bir sürü hata çıkıyor dxdll hatası hangi dll hatası veriyorsa onu indirip hile klasörünün içine atınca sorun gidiyor onu dedim
8 Eyl 2020 #5 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI tamamdır dostum şimdi oldu. verdiği dll yi indirin falan diyince konudan uzak kişiler ( benim gibiler ) anlamaz ondan dolayı dedim. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
tamamdır dostum şimdi oldu. verdiği dll yi indirin falan diyince konudan uzak kişiler ( benim gibiler ) anlamaz ondan dolayı dedim.
8 Eyl 2020 Konuyu başlatan #6 hakanoz33 H Onaylı Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Tepki puanı 22 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI In my heart Nørâ' Alıntı: tamamdır dostum şimdi oldu. verdiği dll yi indirin falan diyince konudan uzak kişiler ( benim gibiler ) anlamaz ondan dolayı dedim. Genişletmek için tıklayın ... haklısın dostum açıklayıcı olmamış başta uyarı için tşk Oyla 0 Olumsuz oyla
In my heart Nørâ' Alıntı: tamamdır dostum şimdi oldu. verdiği dll yi indirin falan diyince konudan uzak kişiler ( benim gibiler ) anlamaz ondan dolayı dedim. Genişletmek için tıklayın ... haklısın dostum açıklayıcı olmamış başta uyarı için tşk