11 May 2022 #1 papazbey P Üye Katılım 20 Eki 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 28 5 HİZMET YILI 2000 TL bütçe ile gaming bir kulaklık almak istiyorum. Bağlantı türü olarak sadece wireless değil ek olarak bluetooth özelliği de olmalı. Moderatörün son düzenlenenleri: 11 May 2022
2000 TL bütçe ile gaming bir kulaklık almak istiyorum. Bağlantı türü olarak sadece wireless değil ek olarak bluetooth özelliği de olmalı.
11 May 2022 #2 RunHeavenTR Developer Seçkin Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 349 Çözümler 20 Tepki puanı 35 Ödüller 5 6 HİZMET YILI papazbey' Alıntı: 2000 TL bütçe ile gaming bir kulaklık almak istiyorum. Bağlantı türü olarak sadece wireless değil ek olarak bluetooth özelliği de olmalı. Genişletmek için tıklayın ... Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 bu kulaklığı alabilirsin.Sonuna kadar hak ediyor ve kablosuz. Bir çok inceleme videosu var açıp izleyebilirsin.
papazbey' Alıntı: 2000 TL bütçe ile gaming bir kulaklık almak istiyorum. Bağlantı türü olarak sadece wireless değil ek olarak bluetooth özelliği de olmalı. Genişletmek için tıklayın ... Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 bu kulaklığı alabilirsin.Sonuna kadar hak ediyor ve kablosuz. Bir çok inceleme videosu var açıp izleyebilirsin.
11 May 2022 #3 xLowers Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2022 Mesajlar 63 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 26 4 HİZMET YILI corsair in 1 tane var araştırıp bula bilirsin
11 May 2022 Konuyu başlatan #4 papazbey P Üye Katılım 20 Eki 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 28 5 HİZMET YILI RunHeavenTR' Alıntı: Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 bu kulaklığı alabilirsin.Sonuna kadar hak ediyor ve kablosuz. Bir çok inceleme videosu var açıp izleyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Başlıkta yazdığım gibi bluetooth özelliğinin de olması gerekiyor sanırım bu kulaklık sadece wireless. Bahsettiğim kulaklıklar çift kablosuz diye geçiyor.
RunHeavenTR' Alıntı: Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 bu kulaklığı alabilirsin.Sonuna kadar hak ediyor ve kablosuz. Bir çok inceleme videosu var açıp izleyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Başlıkta yazdığım gibi bluetooth özelliğinin de olması gerekiyor sanırım bu kulaklık sadece wireless. Bahsettiğim kulaklıklar çift kablosuz diye geçiyor.
11 May 2022 #5 fuatt F Onaylı Üye Katılım 13 Mar 2017 Mesajlar 66 Tepki puanı 9 Ödüller 8 9 HİZMET YILI corsair hs70baya kaliteli ve konforludur mikrofonu çıkarılabilir ve pil ömrü baya uzun.
11 May 2022 Konuyu başlatan #6 papazbey P Üye Katılım 20 Eki 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 28 5 HİZMET YILI fuatt' Alıntı: corsair hs70baya kaliteli ve konforludur mikrofonu çıkarılabilir ve pil ömrü baya uzun. Genişletmek için tıklayın ... bu üründe bluetooth özelliği varmı kanka
fuatt' Alıntı: corsair hs70baya kaliteli ve konforludur mikrofonu çıkarılabilir ve pil ömrü baya uzun. Genişletmek için tıklayın ... bu üründe bluetooth özelliği varmı kanka
17 Haz 2022 #7 arif111 A Onaylı Üye Katılım 26 May 2022 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 30 4 HİZMET YILI fuatt' Alıntı: corsair hs70baya kaliteli ve konforludur mikrofonu çıkarılabilir ve pil ömrü baya uzun. Genişletmek için tıklayın ... katılıyorum bende kullanmıştım eskiden gerçekten rahattı.
fuatt' Alıntı: corsair hs70baya kaliteli ve konforludur mikrofonu çıkarılabilir ve pil ömrü baya uzun. Genişletmek için tıklayın ... katılıyorum bende kullanmıştım eskiden gerçekten rahattı.