Süper Üye
Retribution' Alıntı:rep attım -100 rap
Sadece 1 Kere Rep Vercekler. Örneğin Ben Girdim ilk önce açtım rep yerine bastım ve repimi atttım bypass vb. açılıyor hileye giriyorsun.2 . Girişinde Rep Atmana Gerek Kalmayacak.Tekrardan REP kısmına Basıcaksın Bu Sefer Açılan sayfaları kapatacaksın.Sonrada Bypass Vb Deyip XignCode 3 Dolarken Gireceksinʍhε' Alıntı:oyun log verdi diyelim 2 kere ondan sonra sana rep yolayamıycaklar ve hileyi kullanamıycaklar o zaman nolcak peki
hackerSahti' Alıntı:Sadece 1 Kere Rep Vercekler. Örneğin Ben Girdim ilk önce açtım rep yerine bastım ve repimi atttım bypass vb. açılıyor hileye giriyorsun.2 . Girişinde Rep Atmana Gerek Kalmayacak.Tekrardan REP kısmına Basıcaksın Bu Sefer Açılan sayfaları kapatacaksın.Sonrada Bypass Vb Deyip XignCode 3 Dolarken Gireceksinʍhε' Alıntı:oyun log verdi diyelim 2 kere ondan sonra sana rep yolayamıycaklar ve hileyi kullanamıycaklar o zaman nolcak peki
Retribution' Alıntı:rep attım -100 rap
hackerSahti' Alıntı:Tamam Sİliyorum Konuyu Retribution Replerimi Geri VerirmisinSilecem Konuyu Lütfen aS:fdA
hackerSahti' Alıntı:Retribution' Alıntı:rep attım -100 rap
Vallaha Konuyu Silecem Lütfen Rep lerimi geri verirmisiniz
Eddy' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:Tamam Sİliyorum Konuyu Retribution Replerimi Geri VerirmisinSilecem Konuyu Lütfen aS:fdA
1-Kardsim Ban Yemeye Cok Meraklısın Sanırım
2-byTT Gelmedimi Daha TS 3 IP Atsın d:
ʍhε' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:Vallaha Konuyu Silecem Lütfen Rep lerimi geri verirmisiniz
senin kendi konunu silemezsin öyle bi yetki yok sende
Retribution' Alıntı:konuyu sileceğine hileyi düzelt!
lDarkAngeL' Alıntı:Yinemi Hileli Jocuk qw:EQWE:
hackerSahti' Alıntı:ʍhε' Alıntı:senin kendi konunu silemezsin öyle bi yetki yok sende
EDİTLERİZ Biraderim Ayıpsın
TAMAM DÜZELTİYORUM BİRAZ BEKLEYİNİZ.
Eddy' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:EDİTLERİZ Biraderim Ayıpsın
TAMAM DÜZELTİYORUM BİRAZ BEKLEYİNİZ.
Biladerim Diyo Yaa Yası 12 qW:EqW:E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?