wolftü kendi görevlendirdiği oyun yöneticisininin hesabını sırf çara nakit yüklemiş diye sıfırlamşlar sonrada biz hile yapnca neden hile yapyorsunuz derler işte bu yüzden hile yapyoruz her oyun hakketiği kadar hileye mağruz kalır..
Detaylar:
Aslnda daha ağır sözleri hakkediyorlar ama ağzımızı bozmya deymez.
Az önce bu videoyu atan kanala baktmda yeni video atmş sonradan joygame yetkilileri kendisine ulaşp sorunu halletmişler
Oyunlar en adaletli ve güzel olduğu dönem 2010-2012 arasıydı buna tüm oyunlar dahil.
Wolfteamden metin 2 ye darkorbiten facebook oyunlarına kadar hep bu dönemde güzeldı 2014 e kadarda yine güzeldi ama en güzeli 10-12 arasydı zaten 15 ten sonra tüm oyunlar bozuldu.
Oyunlar en adaletli ve güzel olduğu dönem 2010-2012 arasıydı buna tüm oyunlar dahil.
Wolfteamden metin 2 ye darkorbiten facebook oyunlarına kadar hep bu dönemde güzeldı 2014 e kadarda yine güzeldi ama en güzeli 10-12 arasydı zaten 15 ten sonra tüm oyunlar bozuldu.[/QUOTE/]
haklısın katılıyorum sana
MemoryHaçkers in kuruçusu lütfen beni banlama bu olaya kendımı tutamam inşallah bu adam hakkını bulur fakat OG_Teagen hakını yediği adamdan en azından helallik alabilirdi BURADAN OG_Teagen E SESLENİYORUM SENİN 77 SÜLALENİ memoryhaçkers.net kullanıçıları ... oyundaki ismim IFenomenAWÇI hadi benım hesabımı bosalt serefsiz seni