10 Kas 2016 Yasaklandı #1 By Kral B Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI S.Aleyküm arkadaşlar wolftü dword da real veya slot fark etmez real açınca silah taktığın anda anti ahh , slotta oyuna giripp silah seçince anti ahh alıyorum yardım edermisiniz -İYİ FORUMLAR-
S.Aleyküm arkadaşlar wolftü dword da real veya slot fark etmez real açınca silah taktığın anda anti ahh , slotta oyuna giripp silah seçince anti ahh alıyorum yardım edermisiniz -İYİ FORUMLAR-
10 Kas 2016 #2 EpisodesWT E Üye Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 18 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Dword Fix Yedi Şu an Güncelleniyor
10 Kas 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 By Kral B Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI BAKMADAN KONU AÇTIM güncelleniyormuş yetkililer konuyu kilitleseneiz sevinirim. bu arada madem güncelleniyormus hile ilk attığım konudaki sorunlar çözülse EFSANE olur -KOLAY GELSİN-
BAKMADAN KONU AÇTIM güncelleniyormuş yetkililer konuyu kilitleseneiz sevinirim. bu arada madem güncelleniyormus hile ilk attığım konudaki sorunlar çözülse EFSANE olur -KOLAY GELSİN-
10 Kas 2016 #4 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Kardeşim güncel olan Hile konusuna bakmadan yorum ve konu atmayın. Çalışmıyor yazıyor zaten.. Rapor*
10 Kas 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 By Kral B Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI CnaxyTR' Alıntı: Kardeşim güncel olan Hile konusuna bakmadan yorum ve konu atmayın. Çalışmıyor yazıyor zaten.. Rapor* Genişletmek için tıklayın ... RAPOR??
CnaxyTR' Alıntı: Kardeşim güncel olan Hile konusuna bakmadan yorum ve konu atmayın. Çalışmıyor yazıyor zaten.. Rapor* Genişletmek için tıklayın ... RAPOR??