wolftü Bedava Nakit Kaznma !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
yaklaşık 2 haftada 10 bin nakit yani oyun içi 5000 gibi bir civara denk geliyor değer mi düşünülmesi gereken bir konu :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kazandığınız zaman rep vermeyi unutmayın :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR FOTO VS YOK YOUTUBEDEN İZLEYN

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kareşim çok zor puan kazanılıyor ve ugulama indirdigimde puanımı vermıyor ve çok şacma

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ÇOK UZUN İŞ. HİÇ UĞRAŞAMAM. BUNUNLA UĞRAŞMAYIP GİDİP 10 LİRA VERİN İNTERNET KAFEDEN 1K NAKİTİNİZ ALIN OTURUN OYNAYIN. YADA DİREK HİLEYLE ENVANTER KULLANIN ;)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Frozen' Alıntı:
ÇOK UZUN İŞ. HİÇ UĞRAŞAMAM. BUNUNLA UĞRAŞMAYIP GİDİP 10 LİRA VERİN İNTERNET KAFEDEN 1K NAKİTİNİZ ALIN OTURUN OYNAYIN. YADA DİREK HİLEYLE ENVANTER KULLANIN ;)

işte herkes senın gibi baba parası yemıo

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
gazi' Alıntı:
Frozen' Alıntı:

Kardeşim Ben Babamdan Hiç Bir Zaman Para İstemedim Sanala Harcamak İçin. Ben Çalışıyorum Ve Kazandığım Paranın Çok Az Bir Bölümünü Böyle Oyun v.s Şeyler İçin Ayırıyorum. Sizin Gibi Evde Oturup Bütün Gününü PC Başında Gününü Gün Edenlerden Değilim Ne Yazık ki. Şimdi Başkasına Laf Etmeden Önce Bir kez daha düşün. Yolun Açık olsun.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Ringwini biliyorum ama kullanıclıara biraz daha açıklayıcı anlatırmısın yada ben öyle bir konu açacağım ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Frozen' Alıntı:
gazi' Alıntı:
Frozen' Alıntı:

Kardeşim Ben Babamdan Hiç Bir Zaman Para İstemedim Sanala Harcamak İçin. Ben Çalışıyorum Ve Kazandığım Paranın Çok Az Bir Bölümünü Böyle Oyun v.s Şeyler İçin Ayırıyorum. Sizin Gibi Evde Oturup Bütün Gününü PC Başında Gününü Gün Edenlerden Değilim Ne Yazık ki. Şimdi Başkasına Laf Etmeden Önce Bir kez daha düşün. Yolun Açık olsun.

bende calısıom suan işten yeni geldm dedm bi pcnin basına gecem ole oyun fln da fzla oynamam yani ama sole dusun ayda bir 10k jp gelse bedavadan kotumu olr sende para veremıcn ayda bir 10k jp alcn yani sen gene cek ama indr bi kere fazla cekcne eksk cek yani ayda 10k jp belesten boru deıl 20 küsür şira kar gider annene babana verirsn veya bişseyler alrsn hakszzmıym ?? :huh:

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
HackKoder' Alıntı:
Ringwini biliyorum ama kullanıclıara biraz daha açıklayıcı anlatırmısın yada ben öyle bir konu açacağım ?

sen nasıl olcnı anlatck bi konu ac ıstersn senın bılcn ıs ama kullanımı kolay

Üye
9 HİZMET YILI
Paylaşım için teşşekürler MWVZK8KH buda benım kodum beyler bu koduda gırın +1000 puan

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
whaff rewards bu uygulama bence daha iyi düzenli olarak kullanırsanız kazanırsınız ben 4-5 günde 4$ yaptım + VPN programı kullanarakta yapabilirsiniz. Vpn değiştirdikçe aynı programlar geliyo indirdiğiniz programı yeniden açınca tekrar indirme puanı alıyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...