MiroslavStoch' Alıntı:Fotoğraf+Video Kanıtları Yok
gazi' Alıntı:MiroslavStoch' Alıntı:Fotoğraf+Video Kanıtları Yok
kardeşm foto vs. lik bişey deil youtubeden izleye bilirsn inanmassan
ayn öle4HM3TB3Y' Alıntı:AranKazan işteenglish worked perfectly
Frozen' Alıntı:ÇOK UZUN İŞ. HİÇ UĞRAŞAMAM. BUNUNLA UĞRAŞMAYIP GİDİP 10 LİRA VERİN İNTERNET KAFEDEN 1K NAKİTİNİZ ALIN OTURUN OYNAYIN. YADA DİREK HİLEYLE ENVANTER KULLANIN![]()
gazi' Alıntı:Frozen' Alıntı:ÇOK UZUN İŞ. HİÇ UĞRAŞAMAM. BUNUNLA UĞRAŞMAYIP GİDİP 10 LİRA VERİN İNTERNET KAFEDEN 1K NAKİTİNİZ ALIN OTURUN OYNAYIN. YADA DİREK HİLEYLE ENVANTER KULLANIN![]()
işte herkes senın gibi baba parası yemıo
Frozen' Alıntı:gazi' Alıntı:Frozen' Alıntı:ÇOK UZUN İŞ. HİÇ UĞRAŞAMAM. BUNUNLA UĞRAŞMAYIP GİDİP 10 LİRA VERİN İNTERNET KAFEDEN 1K NAKİTİNİZ ALIN OTURUN OYNAYIN. YADA DİREK HİLEYLE ENVANTER KULLANIN![]()
işte herkes senın gibi baba parası yemıo
Kardeşim Ben Babamdan Hiç Bir Zaman Para İstemedim Sanala Harcamak İçin. Ben Çalışıyorum Ve Kazandığım Paranın Çok Az Bir Bölümünü Böyle Oyun v.s Şeyler İçin Ayırıyorum. Sizin Gibi Evde Oturup Bütün Gününü PC Başında Gününü Gün Edenlerden Değilim Ne Yazık ki. Şimdi Başkasına Laf Etmeden Önce Bir kez daha düşün. Yolun Açık olsun.
HackKoder' Alıntı:Ringwini biliyorum ama kullanıclıara biraz daha açıklayıcı anlatırmısın yada ben öyle bir konu açacağım ?
sacma yorumlar yapma ban yersn rapor ediyrm kbmuhammed1613' Alıntı:egıhaushgjasdhjşg