wolftü.bin'li pointerli özellikler LOG veriyor ! Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
wolftü.bin'li pointerli özellikler LOG veriyor ! Acil Yardım. YARDIM EDENE GÜNCEL ENVANTER POİNTERLERİ (ENVANTER AKTİF , ANTİ AAH , AİM 6 WOLF KİLL) VS HEPSİNİ VERECEĞİM. WALL SHOOT , TAKLA ONLARIDA VERECEĞİM. LÜTFE YARDIM EDİNİZ.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ya sorun hilende olabilir :) yada pointler fix olabilir ::)

Üye
10 HİZMET YILI
Hayır Alâkası yok. Cheat Enginede denedim o pointerleri sorunsuz çalışıyor . Joygame'in işi bu oyunda bazı oynamalar yapmışlar. Ve sadece wolftü.bin 'li pointlerde LOG geliyor onun haricinde. obj ile csh liler de çalışıyor hemde saatlerce oynuyorum atmıyor tâki wolftü.bin li özellikleri açınca. Wolftü.bin leri açıyorum çok iyi çalışıyr ama 3 dk sonra LOG veriyor.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hayır Alâkası yok. Cheat Enginede denedim o pointerleri sorunsuz çalışıyor . Joygame'in işi bu oyunda bazı oynamalar yapmışlar. Ve sadece wolftü.bin 'li pointlerde LOG geliyor onun haricinde. obj ile csh liler de çalışıyor hemde saatlerce oynuyorum atmıyor tâki wolftü.bin li özellikleri açınca. Wolftü.bin leri açıyorum çok iyi çalışıyr ama 3 dk sonra LOG veriyor.
normal hileyle girince log veriyormu ?

Üye
10 HİZMET YILI
Normal hile derken ? Kendi kodladığımmı yoksa Dword ilemi ?

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Taktiği söylemmi sana: d3d'li hile yap dword'u aç dword'u açıp dword hilesini çalıştır sonra oyun açılırken kendi hileni aç aşağı alırsan log yersin xD belki olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende de log veriyor anlamış değilim bu yüzden bin li olan özellikleri kullanamıyorum artık

Üye
10 HİZMET YILI
Bende de log veriyor anlamış değilim bu yüzden bin li olan özellikleri kullanamıyorum artık
Ne yapacağız bilmiyorum. Eğer bu sorunumuza çözüm bulup da veren olursa ona 15 tane gücel ve obj li değerli pointerler vereceğim (Öyle basit bulunan pointler değil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...