YOK
Seçkin Üye
adam para basıyor yetmezmiş gibi hilede yapıyor yapıyorsan adam gibi yap bari hileyi demiwolftü kendini bitirdi para veren hilecileri banlamadı oyunu pay to win e çevirdi yani kendi kaybetti
adam para basıyor yetmezmiş gibi hilede yapıyor yapıyorsan adam gibi yap bari hileyi demiwolftü kendini bitirdi para veren hilecileri banlamadı oyunu pay to win e çevirdi yani kendi kaybetti
abartma wqewolftü diriliş getirdikten sonra oyun bozuldu eski haline dönerse herkes oyuna geri döner
Post automatically merged:
wolftü eski hale dönerse yeni oyunlar gta 6 rdr 3 gibi oyunlar gelsin yine de wolfteamın kitlesi çoğalır bu benim görüşüm
bıraz abartmış olabilir fakat wolftü gta 5 çıktığı zaman hala vardı ve baya iyiydi belki sıfırdan başka bir şekilde yeniden gelirse neden olmasınabartma wqe
Dediğini doğru maalesef geri dönmez. Tarihinin en efsane olan golsey, M-Star, S2 son silah vb... tüm oyunları kapandı sadece bir tane wolftü kaldı.Günümüz gaming dünyası için zaten ölü bir oyun wolftü... Keşke zamanında S2 Son Silah oyunun yerine wolftünün fişini çekselerdi ama wolftü o zamanlar tutuluyordu. Belki gelecekte yeni grafikler, oynanış mekanikleri ve umarım güçlü bir ac sistemi ile görebiliriz. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
o günler gibi devam etseydi yine biticekdi bu oyun çünkü cs çıktı gta vs vs çıktı insanlar dağılmıştıabi ne diyeyim ki yalan oldu o internete gittiğimiz günler
bazıları oynamayı bilmiyor her şeyi olmasına rağmen işte bu yüzden hileye ihtiyaç varabu ile legendi olanlara sıkıyorum hem tıfılım hem abu kullanıyorum adamda karakterde var legendde var parçalıyor hiç şansın kalmıyor tek yiyorsun
aynen o yüzden envanter hilesi olsa yeter zatenbazıları oynamayı bilmiyor her şeyi olmasına rağmen işte bu yüzden hileye ihtiyaç var