wolftü Classic berbat durumda

Sence TR'de wolftü Classic oyunu yeni server açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wolftü diriliş getirdikten sonra oyun bozuldu eski haline dönerse herkes oyuna geri döner
Post automatically merged:

wolftü eski hale dönerse yeni oyunlar gta 6 rdr 3 gibi oyunlar gelsin yine de wolfteamın kitlesi çoğalır bu benim görüşüm
abartma wqe

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Günümüz gaming dünyası için zaten ölü bir oyun wolftü... Keşke zamanında S2 Son Silah oyunun yerine wolftünün fişini çekselerdi ama wolftü o zamanlar tutuluyordu. Belki gelecekte yeni grafikler, oynanış mekanikleri ve umarım güçlü bir ac sistemi ile görebiliriz. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Dediğini doğru maalesef geri dönmez. Tarihinin en efsane olan golsey, M-Star, S2 son silah vb... tüm oyunları kapandı sadece bir tane wolftü kaldı.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
reis artık eski wolf yok eskiden okuldan çıktımı herkes internet kafelere koşardı gecelere kadar kamp bulamazdik hele etkinlik vardı özel versoyon verirken herkes oyundaydi kamp bulamazdik ah eski gunler

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eski wolftü efsaneydi öyle bişey olursa çok harika birşey olur şimdiki oynanmıyor saçma sapan silahlar çıkmış karakterler desen birbirine girmiş

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
abi ne diyeyim ki yalan oldu o internete gittiğimiz günler

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
wolftü e Diriliş Hiç Bir Zaman Gelmicekti

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
3 sene önce wolftü zaten bitmişti :D

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
wolftü biteli çok uzun zaman oldu ya

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Classic deyince ben de bir şey sanmıştım. Her şey aynı. Yok mu has 2007 yıllarından old school bir server çıkaracak baba yiğit bir şirket :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
wolftü çıkıp açıklama yapsa eskisi gibi yatpık oyunu eskisi kadar olamzda yinede baya bi yükselişe geçer

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Abidik gubidik silahlar, olmeyen karakterler ve kursun gecirmeyen nazi tanklari gibi karakter kostumleri. Iyicene batirdilar oyunu. Beta asamasindayken oyun superdi. Hurdalik haritasinin yeri ben de doldurulamaz. baska hicbir harita hurdalik gibi degil. Eskiden xem8 silahini alan oyunda kraldi. Para ugruna batirdilar oyunu. Eyyy gidi gunler eyyyy...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...