- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Windows 8.1 desteklenmediğinden olabilir mi ?Win 8.1 pro kullanıyorum menü gelmiyo
Windows 8.1 desteklenmediğinden olabilir mi ?Win 8.1 pro kullanıyorum menü gelmiyo
oyunda konuştuğumuz sen değilmiydin dedin bana test ediyorum ve win 8de çalışır demiştinWindows 8.1 desteklenmediğinden olabilir mi ?
Hocam benim OS hileye uyumlu. Dün çalışıyordu hatta. Ama bende de menü gelmiyor![]()
Win8 de çalışabilir dedim. Beep sesini duyuyor musunuz siz ?oyunda konuştuğumuz sen değilmiydin dedin bana test ediyorum ve win 8de çalışır demiştin
knk bnde menü gelmiyor nasıl yapıcamReis hileyi açtığımda tüm adamlar kırmızı takımın basesinde gözüküyo onu nasıl kapatabilirim? Ayarlar kısmında öyle bi seçenek yokta
Benim OS win 10. Evet Beep sesini duyuyorum.Win8 de çalışabilir dedim. Beep sesini duyuyor musunuz siz ?
1 kere mi duyuyorsunuz 2 kere mi ?Benim OS win 10. Evet Beep sesini duyuyorum.
İki kere duyuyorum.1 kere mi duyuyorsunuz 2 kere mi ?
a b record yazıları geliyo ses yok wolftü bekleniyo yazınca oyuna girdiğimde menü çıkmıyoWin8 de çalışabilir dedim. Beep sesini duyuyor musunuz siz ?
tekrar denedim 2 defa beep geldi oyun açılıncaa b record yazıları geliyo ses yok wolftü bekleniyo yazınca oyuna girdiğimde menü çıkmıyo
Virüs programınız açıksa kapatın, %temp% klasörünü temizleyin ve pc yeniden başlatıp deneyin.a b record yazıları geliyo ses yok wolftü bekleniyo yazınca oyuna girdiğimde menü çıkmıyo
India seçmeniz gerek.Hangi Ülkeyi kullanıcaz ?
Ben windows 8.1 kullanıyorum 2 kere çıkıyor bip sesi admin1 kere mi duyuyorsunuz 2 kere mi ?