Onaylı Üye
Haydaa eski wolf
oyuna girerken 1 tane bip sesi duyman lazım 2 değilmenü ekranı gelmiyor neden olabilir deleteye basıyorum
steam üzerinden giriyorsun öyle değilmi ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki ekran görüntüsünde ki hatayı nasıl giderebilirim acaba? Sabah giriyordu sonra hata vermeye başladı
X3 log dosyasını [email protected] adresine mail başlığı log olacak şekilde yolla.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki ekran görüntüsünde ki hatayı nasıl giderebilirim acaba? Sabah giriyordu sonra hata vermeye başladı
win kaç kullanıyorsun ondan da kaynaklanıyor olabilirşimdi gördüm onlarıda yaptım ama oyunu açıyorum oyunda hile açılmıyo hile ekranı gelmiyor delete falan da basıyorum yine gelmiyor
10Hileden yeni cıktım hiçbir sorunu yoktur envanter hilesi aktif durumdadır..
Post automatically merged:
win kaç kullanıyorsun ondan da kaynaklanıyor olabilir
hilenin kendini silmesi normal öyle yapmışlarDNS ile de denedim olmuyor dnsi geçtim memeoryui kendiliğinden siliniyor onunla alakalı bence. Güvenlik kapalı olmasına rağmen kendiliğinden siliniyor buna anlam veremedim.
faceit anticheat veya esea anticheat gibi uygulamaları kaldırıp dene, injecti engelleyen bişi var gibi gözüküyor.hileyi açıp oyuna giriyorum ama her şeyi yapıyo oyunda hile menüsü açılmıyor çözümü nedir
yok knk bende öyle uygulamar yeni formatlı zaten fazla uygulama yok defender falan hepsi kapalı dc versem yardım eder misinfaceit anticheat veya esea anticheat gibi uygulamaları kaldırıp dene, injecti engelleyen bişi var gibi g
hilenin kendini silmesi normal öyle yapmışlar
aynı olay bende de var her şeyi hallediyosun hile paneli gelmiyo oyundahile bende hala calısmıyo windows 10 güncellemeler tam güvenlik duvarı kapalı antivirüs yok hileyi acıyorum oyuna girince panel gelmiyo gidiyo
aynı olay bende de var her şeyi hallediyosun hile paneli gelmiyo oyundahile bende hala calısmıyo windows 10 güncellemeler tam güvenlik duvarı kapalı antivirüs yok hileyi acıyorum oyuna girince panel gelmiyo gidiyo