Hile fix yemedi, menüde de problem yok. However, birkaç güne update atıcam zaten. O zaman olan problemler de çözülecektir.Hile fix mi yedi acaba? Bugün hiç menü gelmemeye başladı.
Var mı yenilikler hocam XD Yoksa öylesine Update'miHile fix yemedi, menüde de problem yok. However, birkaç güne update atıcam zaten. O zaman olan problemler de çözülecektir.
Menüyü değiştirip yeni birkaç özellik eklemeyi düşünüyorum. Bakıcaz.Var mı yenilikler hocam XD Yoksa öylesine Update'mi
O zaman DansMenüyü değiştirip yeni birkaç özellik eklemeyi düşünüyorum. Bakıcaz.![]()
nE Wolftü ve yeni özellik miMenüyü değiştirip yeni birkaç özellik eklemeyi düşünüyorum. Bakıcaz.![]()
Eğer okuma yazmanı var ise başlıkda ^^Wolftü Classic ^^ yazıyor hocamyeni wolftü için mi yoksa eskisi mi
Add dead quadraginta this feature does not ruin the game it only makes you win GPMenüyü değiştirip yeni birkaç özellik eklemeyi düşünüyorum. Bakıcaz.![]()
Seçkin üye olmanıza gerek yok zaten tüm üyeliklere açık.Yine bir wolftü yine bir seçkin üye klasiği. Bi olamadık bu gidişle de baya olamayacağız sanırım. Hile yine efsane elinize sağlık.
Çok pardon 2 li olarak sunulmuş direkt ilk olan diye dikkat etmemişim kusuruma bakmayın :/Seçkin üye olmanıza gerek yok zaten tüm üyeliklere açık.
Eskiden oda kurduktan sonra internet kablosunu çekip başlata basıp internet kablosunu geri taktığında bahama, asmon, leviathon alabiliyordun kurt avındao nasıl oluyor
o nasıl oluyor